Παύλος Μπαριτάκης: «Η "καρδιά" της Βιάννου χτυπά έντονα και στην πρωτεύουσα»

Στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Βιαννιτών Αττικής «ο Διαβάτης» ο Δήμαρχος Βιάννου

Petite Perle 300×250

Στην ετήσια γιορτή του Συλλόγου Βιαννιτών Αττικής «ο Διαβάτης» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης

 

Μια εξαιρετική βραδιά, η οποία ήταν μια ακόμη ευκαιρία για τους απανταχού Βιαννίτες να συσφίξουν τις σχέσεις τους και να δείξουν σε όλους ότι η «καρδιά» της Βιάννου χτυπά έντονα και στην πρωτεύουσα.

 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης είχαμε τη βράβευση όλων των Προέδρων του Συλλόγου από  την ίδρυση του μέχρι σήμερα, για να ακολουθήσει κρητικό γλέντι με τους Βιαννίτες καλλιτέχνες Μαθιό και Ραφαήλ Δαμουλάκη.

 

Ο κ. Μπαριτάκης, ο οποίος ήταν εκείνος που έδωσε το βραβείο στον πρόεδρο κ. Μιχάλη Καρπαθάκη από την Άνω Βιάννο, δήλωσε τα εξής:

 

«Εκδηλώσεις όπως η φετινή, από το Σύλλογο Βιαννιτών Αττικής "ο Διαβάτης", αποτελούν τις αφορμές για να ξαναβρεθούν οι Βιαννίτες που ζουν μακριά από τον τόπο καταγωγής τους και να περάσουν στιγμές χαράς και διασκέδασης, δείχνοντας σε όλους ότι η «καρδιά» της Βιάννου χτυπά έντονα και στην πρωτεύουσα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο του «Διαβάτη» Γιώργο Στρατογιαννάκη και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για  την  πρωτοβουλία αυτή που δείχνει σεβασμό και αναγνώριση σε όλους και όλες που  προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στον Σύλλογο».

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ