Τα δίκτυα και οι υποδομές στο επίκεντρο της τοποθέτησης του Χάρη Μαμουλάκη στο Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας

Petite Perle 300×250

Τα δίκτυα και οι υποδομές βρέθηκαν στο επίκεντρο της τοποθέτησης του Τομεάρχη Υποδομών & Μεταφορών της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, στο Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα.

«Το Περιφερειακό Συνέδριο που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Λάρισα, ανέδειξε τόσο την ανεπάρκεια της Κυβέρνησης της ΝΔ στην αντιμετώπιση των πληγών της Θεσσαλίας, όσο και το ότι εμείς έχουμε έτοιμο σχέδιο για την ανάταση της περιοχής. Η αναδιάταξη του σχεδιασμού για τη Θεσσαλία είναι αναγκαία και εδράζεται στις υποδομές και τα δίκτυα» ανέφερε σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης.

Οι εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ άνοιξαν με χαιρετισμό του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, του Δημάρχου Λάρισας Αθανάσιου Μαμάκου και του του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτριου Κουρέτα. Ακολούθησαν αλλεπάλληλες, ταυτόχρονες θεματικές συζητήσεις στον χώρο του Αμφιθεάτρου και στον χώρο του Φουαγιέ της Δημοτικής Πινακοθήκης και διάλογος με τους συμμετέχοντες, ενώ οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με την κεντρική ομιλία του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη.

Στην θεματική «Δίκτυα – Υποδομές» στην οποία συμμετείχε ο Χάρης Μαμουλάκης, συμμετείχαν επίσης ο Ντίνος Διαμάντος, πρώην Πρόεδρος ΤΕΕ Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Αντιδήμαρχος, ο Κώστας Γενιδούνιας, πρώην Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης, ο Δημήτρης Μαβίδης, Δημοτικός Σύμβουλος, πρώην Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΛ, ο Κωνσταντίνος Ξυλομένος, Πολιτικός Μηχανικός, επικεφαλής δημοτικής παράταξης Δήμου Καρδίτσας και ο Απόστολος Πέκας, συνεργάτης τ. Δημάρχου Λαρισαίων, Μηχανικός.

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ