Τι είπε ο Πέπε Μελ στους παίκτες του ΟΦΗ λίγο πριν αποχωρήσει

Petite Perle 300×250

Ο Πέπε Μελ μετά το «διαζύγιο» με τον ΟΦΗ βρέθηκε στο Βαρδινογιάννειο το πρωί της Δευτέρας ΟΦΗ για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Διάδοχος του αναμένεται στο Ηράκλειο ο Τραϊανός Δέλλας.

Είχε προηγηθεί η συνάντηση που είχε με τον Α` Αντιπρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλo της ομάδας Μηνά Λυσάνδρου, αποφάσισαν από κοινού πως τη δεδομένη χρονική και για το καλό του ΟΦΗ ομάδας η πιο ενδεδειγμένη λύση είναι να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ο Μελ βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Αλβάρο Μοντιέλ, αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε τα καλύτερα εν όψει της συνέχειας της σεζόν.

«Πιστεύω ότι μπορείτε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα ως το τέλος της σεζόν. Υπήρχαν λεπτομέρειες στα περισσότερα παιχνίδια που δεν μας επέτρεψαν να τα καταφέρουμε μαζί. Θα είμαι πάντα δίπλα σας αν μπορώ να σας βοηθήσω σε κάτι που θα χρειαστείτε. Σας εύχομαι καλή τύχη και να είστε χαρούμενοι στο τέλος της σεζόν», τόνισε ο Μελ στους παίκτες του ΟΦΗ.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ