Τρέχουν … αυτήν την βδομάδα οι αυτοδιοικητικοί του Μαλεβιζίου – Συνεδριάσεις και εκλογές

Petite Perle 300×250

Μια πλούσια βδομάδα ξεκινά για τους αυτοδιοικητικούς του Μαλεβιζίου οι οποίοι καλούνται να δραστηριοποιηθούν εντός και εκτός έδρας σε προγραμματισμένες συνεδριάσεις.

Όπως είναι φυσικό περισσότερο «φορτωμένη» είναι η εβδομάδα για τον Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τους συμβούλους της Δημοτικής Αρχής αλλά και τα μέλη της αντιπολίτευσης που συμμετέχουν στη Δημοτική Επιτροπή αλλά και εξελέγησαν ως εκπρόσωποι στην ΠΕΔ Κρήτης.

Η αρχή θα γίνει την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι με συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής η οποία καλείται να πάρει αποφάσεις για επτά θέματα.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Την ίδια μέρα στις 6 το απόγευμα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη του και τα παρακάτω τέσσερα θέματα να παρουσιάζουν ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον:

*Παροχή σύμφωνης γνώμης για τη «Μελέτη οδού πρόσβασης στο Σ/Μ Δαμάστας (Χ.Θ.0+00 εως Χ.Θ 2+995) στα πλαίσια της Ηλεκτρικής Διασύνδεσης του ΣΜΗΕ Κρήτης με το Ελληνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας μέσω συνεχούς ρεύματος», καθώς και για την εκτέλεση των εργασιών αυτής.

*Έκφραση Γνώμης επί της Μ.Π.Ε. του έργου «Ανάπλαση της οδού Βενιζέλου από οδό Μακεδονίας έως εκκλησία Αγίου Νικολάου Γάζι».

*Γνωμοδότηση επι της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Γραμμή μεταφοράς υψηλής τάσης 150KV Χανιά – Δαμάστα, συνολικού μήκους 101,3 km της ΑΔΜΗΕ Α.Ε.».

*Έγκριση προϋπολογισμού Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρίας Δήμου Μαλεβιζίου (Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.), οικονομικού έτους 2024.

Συμμετοχή στην ΠΕΔ

Ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας και τέσσερις ακόμα σύμβουλοι θα συμμετάσχουν το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις διαδικασίες εκλογής οργάνων της ΠΕΔ Κρήτης που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνουν:

  • Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής
  • Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου Π.Ε.Δ. Κρήτης,
  • Εκλογή Εκπροσώπων της Π.Ε.Δ. Κρήτης στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), καθώς και
  • Εκλογή Εποπτικού Συμβουλίου

Υπενθυμίζεται ότι εκλέκτορες στην ΠΕΔ Κρήτης έχουν εκλεγεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής οι Γιάννης Μαρής και Μανώλης Πατεράκης και από την παράταξη της Αντιπολίτευσης οι Δημήτρης Πιτσικάκης και Γιάννης Κοτσυφός.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ