Χωρίς να συναντήσει αντίσταση ο Αλμυρός με 7-1 την Αγία Βαρβάρα

Petite Perle 300×250

Εύκολο απογευμα είχε ο Αλμυρός που επιβλήθηκε με το ευρύ 1-7 επί της Αγίας Βαρβάρας και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Στο 5′ ο Καστελλιανάκης απείλησε με κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ από σέντρα του Πακιουφάκη, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 9′ μετά από κόρνερ του Κοιλιάρα και κεφαλιά του Ξενοκτιστάκη για το 0-1.

Η Αγία Βαρβάρα πάρα τη μεγάλη διαφορά δύο κατηγοριών έκανε την προσπάθεια της και είχε τις δικές της στιγμές. Στο 13' γρήγορη εκτέλεση φάουλ Γιαλιτάκη, πάσα σε Καλομοίρη που πλάσαρε, έδιωξαν όπως όπως οι αμυντικοί, ενώ ένα λεπτό μετά ο Λιδοργινάκης πλάσαρε άουτ.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 18′ για την Αγία Βαρβάρα όταν ο Γιαλιτάκης έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Καλομοίρη που πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-1!

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ρέγιες πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 1-4 στο 51΄, ενώ η ομάδα του Μανώλη Σουτζή συνέχισε με τον Ζαννή Τσαγκαράκη να κάνει το 1-5 στο 60′.

Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο ήταν το ίδιο ορεξάτοι, με τον Αγαπάκη να σκοράρει στο 69′ και του Σουρνάκη στο 78′ για να διαμορφώσει το τελικό 1-7 στην άνετη πρόκριση του Αλμυρού.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (Γιώργος Φιολιτάκης): Πελεκανάκης, Δουκιαντζάκης, Λιδοργινάκης, Κουκλίδης, Ανδρικάκης, Καλαϊτζάκης, Γιαλιτάκης, Σαμωνάκης, Σόρρα, Γαρεφαλάκης, Καλομοίρης

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Γκόγκος, Τζαγκαράκης, Ξενοκτιστάκης, Βουϊδάσκης, Καστελλιανάκης, Τσαγκαράκης, Κοιλιάρας, Νικολακάκης, Κοκολογιαννάκης, Πακιουφάκης, Ρέγες

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ