Παύλος Μπαριτάκης: «Αναγκαία η τακτική δυνατότητα πρόσβασης των πολιτών σε ιατρική γνώση και προληπτικό έλεγχο».

Στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Διαδημοτικού  Δικτύου Υγιών Πόλεων ο Δήμαρχος Βιάννου

Petite Perle 300×250

Στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Διαδημοτικού  Δικτύου Υγιών Πόλεων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του Δήμου Βιάννου ο Δήμαρχος Παύλος Μπαριτάκης.

Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας, έχει ως  αποκλειστικό του σκοπό την Πρόληψη των Νοσημάτων, την Προαγωγή της Υγείας, τον Προσυμπτωματικό Έλεγχο των πληθυσμιακών ομάδων υψηλού κινδύνου και γενικότερα την προώθηση ολοκληρωμένων Πολιτικών και Δράσεων στο πεδίο της Δημόσιας Υγείας.  Μέλη του Ελληνικού Διαδημοτικού  Δικτύου Υγιών Πόλεων του ΠΟΥ, είναι 242 Δήμοι, Δύο Περιφέρειες και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ).

Ο Δήμαρχος Βιάννου  κ. Παύλος Μπαριτάκης, αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά,  δήλωσε: «Αποτελεί πεποίθησή μας ότι η διατήρηση της υγείας του πολίτη ξεκινά, τόσο με την πρόληψη, όσο και με στοχευμένες δράσεις ενημέρωσης και προσυμπτωματικού ελέγχου,  οι οποίες πρέπει  να προσφέρονται σε όλους τους δημότες, ειδικότερα σε μικρούς και ορεινούς Δήμους όπως της Βιάννου,  με τακτική δυνατότητα πρόσβασης σε ιατρική γνώση και προληπτικό έλεγχο.

Με βασικό στόχο λοιπόν την προαγωγή  της Υγείας, το Ελληνικό Διαδημοτικό  Δίκτυο Υγιών Πόλεων πρέπει να έχει την στήριξη όλων μας, ώστε  καθημερινά να γίνεται  πιο ισχυρό  και να αποτελεί  φορέα ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα υγείας».                      

 

                               

 

                                                         

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ