Στην διάθεση του κόσμου οι επετειακές φανέλες της Δαμάστας

Petite Perle 300×250
Ο Α.Ο.Δαμάστας δημιούργησε μια επετειακή φανέλα για να τιμήσει την μνήμη των 30 πεσόντων Δαμαστιανών, από τα πυρά των Γερμανών τον Αύγουστο του 1944.
Φέτος συμπληρώνονται 80 χρόνια από εκείνη την αποτρόπαια εκτέλεση και την καταστροφή εκ θεμελίων της Δαμάστας από τους Ναζιστές.
Όλοι οι φορείς της Δαμάστας συνέβαλαν στην υλοποίηση του εγχειρήματος και είναι η πρώτη δράση από τις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης για τα 80 χρόνια από το ολοκαύτωμα της Δαμάστας που θα λάβουν χώρα καθ' όλη την διάρκεια του 2024.
Στο μπροστινό μέρος της φανέλας διακρίνεται το Ηρώο της Δαμάστας και διπλά του απεικονίζεται η εμβληματική εκκλησία του χωριού, ο Άγιος Γεώργιος.
Στο πίσω μέρος της φανέλας βλέπουμε τον αριθμό 80(1944-2024) και τα ονόματα των 30 πεσόντων ηρώων Δαμαστιάνων.
Η επίσημη παρουσίαση της νέας επετειακής και συλλεκτικής εμφάνισης του Α.Ο.Δαμάστας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10/02/2024 στον αγώνα πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ όπου η ομάδα αντιμετώπισε την ομάδα των Μοιρών.
Στο γήπεδο βρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των φορέων της Δαμάστας που συνέβαλαν στη δημιουργία της νέας αυτής εμφάνισης, οι οποίοι συμμετείχαν σε μία όμορφη και σύντομη δράση ώστε να ενημερωθεί και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας. Η συλλεκτική φανέλα έχει ήδη κυκλοφορήσει από τον σύλλογο σε πέντε χρώματα(Μαύρο, Χρυσό, Μπλέ, Σκούρο Μπλε, Μπορντό) και διατίθεται προς πώληση.
Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την επετειακή φανέλα του Α.Ο.Δαμάστας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Instagram: a.o_damastas

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ