Ζωτικής σημασίας νίκη για Τύλισο 0-1 με την Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Τη σημαντικότερη νίκη της  πανηγύρισε η Τύλισος επικρατώντας της Δαμάστας με 0-1 στο εξ αναβολής ματς της 18ης αγωνιστικής εκεί που έγινε το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Αυτή είναι η πρώτη νίκη του νέου προπονητή Δημήτρη Χωματά στον πάγκο της ομάδας της Τυλίσου που ελπίζει να έχει κα ισυνέχεια για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Σκοράροντας με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Τύλισος έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Δαμάστας με σκορ 0-1, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα που συνεχίστηκε σήμερα για την 18η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Το μοναδικό «χρυσό» της αναμέτρησης για την Τύλισο, πέτυχε ο αρχηγός της Αντώνης Μανιούδης, σκοράροντας μόλις λίγα δευτερόλεπτα αφότου οι ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σουτ στο 46′.

Η Δαμάστα άγγιξε την ισοφάριση, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Ζερβάκης σταμάτησε στο δοκάρι του Γκογκόση, ενώ και η Τύλισος είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Μανιούδη στο 75′.

Στο 89′ ο Ζερβάκης σκόραρε για τη Δαμάστα, όμως το γκολ ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης οφσάιντ στον επιθετικό των γηπεδούχων, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση.

Μέχρι το  σφύριγμα της λήξης από τον Βασάκη δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα οι "πράσινοι" να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στη Δαμάστα.

 

ΔΑΜΑΣΤΑ (Δημήτρης Κόκκινος): Χατζηνικολάου, Αποστολάκης, Πεταλάκης, Φραγκούλης, Μηλιαράκης, Κόκκινος Γ., Ρουμπάκης, Κόκκινος Α., Ζερβάκης, Κατσαρός, Κόκκινος Ι.

 

ΤΥΛΙΣΟΣ (Δημήτρης Χωματάς): Γκογκόσης, Τζανής (70′ Μπουρδάκης), Παπάζογλου, Βρεττός, Ταβουλαρέας (83′ Καναβάκης), Μάτσα, Μανιούδης, Κοζορώνης Ν., Πολυμερίδης, Μαματζάκης, Σταματάκης Μ.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ