Αγροτική σύσκεψη καλεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο

Στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου θα γίνει η ευρεία αγροτική σύσκεψη

Petite Perle 300×250

Με την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 12:30 το μεσημέρι ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου της Κρήτης.

Με το αγροτικό ζήτημα να εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θ' ακούσει τα εξειδικευμένα προβλήματα των αγροτών του νησιού.
Παράλληλα θα παρουσιάσει τη δέσμη των επτά μέτρων για τους αγρότες, που παρουσίασε στην τελευταία του ομιλία στη Βουλή, την περασμένη Τρίτη. Η σύσκεψη θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου, απευθύνοντας κάλεσμα στους αγρότες να συμμετέχουν σ' αυτή.

«Με αφορμή τη συνάντηση αυτή η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ απευθύνει ανοικτό κάλεσμα στον αγροτικό κόσμο της Κρήτης, που με τόσο προκλητικό τρόπο αποκλείστηκε από τη συνάντηση των αγροτών με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, να δώσουν το παρόν στη συνάντηση της, ώστε να καταγραφούν τα προβλήματα και η φωνή τους να ενωθεί με εκείνες της υπόλοιπης χώρας», αναφέρετε στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ.

Αγροτικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ