Άλλαξαν σχέδια… στον ΣΥΡΙΖΑ

Στην κάλπες μόνο για την εκλογή συνέδρων- Μετά το 4ο Συνέδριο οι εσωκομματικές για τις Οργανώσεις

Petite Perle 300×250

Στο παρά πέντε των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, η Κουμουνδούρου αλλάζει την διαδικασία και αναβάλει τις κάλπες για την εκλογή νέων νομαρχιακών επιτροπών και τοπικών οργανώσεων.
Έτσι ο αρχικός σχεδιασμός να πορευθεί το κόμμα ανανεωμένο από τη βάση του, στο 4ο Συνέδριο του, ακυρώνεται.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί απλώς τα μέλη του να προσέλθουν την εσωκομματική διαδικασία του σαββατοκύριακου 17-18 Φεβρουαρίου, μόνο για την ανάδειξη των συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν τις περιφέρειες της χώρας στο Συνέδριο το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου.
Έτσι ενώ τα τοπικά στελέχη προετοιμάζονταν για τις εσωκομματικές, ορίζοντας και προθεσμία για το κλείσιμο των υποψηφιοτήτων στη Νομαρχιακή και στις Οργανώσεις Μελών (μέχρι τις 22:00 της Τετάρτης 14/02/2024) επικαλούμενοι στα κεντρικά του κόμματος, την  έλλειψη προετοιμασίας, αποφάσισαν την αναβολή της διαδικασίας για μετά το συνέδριο, προκειμένου να σχεδιαστούν σωστά και με αξιοπιστία, όπως λένε, οι εσωκομματικές.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ηρακλείου καλούνται πάντως το Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου να εκλέξουν τους συνολικά 149 συνέδρους (ανά 40 εγγεγραμμένα μέλη εκλέγεται ένας σύνεδρος). Ειδικότερα, για την άλλοτε δυναμική ΟΜ Μαλεβιζίου, που συνεχίζει να έχει ένα μεγάλο αριθμό εγγεγραμμένων μελών, αναμένεται να εκλέγουν για να την εκπροσωπήσουν στο συνέδριο, συνολικά 14 σύνεδροι.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ