Ανεξαρτητοποίηση της Αντιγόνης Ανδρεάκη από την παράταξη του Μιχάλη Καραμαλάκη

Petite Perle 300×250

Εξελίξεις στην παράταξη του Μιχάλη Καραμαλάκη φέρνουν οι εκλογές στην ΠΕΔ Κρήτης

Πριν στεγνώσει το μελάνι για τις τεταμένες σχέσεις μεταξύ Μιχάλη Καραμαλάκη και Αντιγόνης Ανδρεάκη, όπου η υποψηφιότητα της τελευταίας με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Μαρινάκη στις εκλογές της ΠΕΔ και το γεγονός πως ο επικεφαλής της παράταξης θεωρεί ότι υπάρχουν κόκκινες γραμμές που προφανώς η κ. Ανδρεάκη υπερέβη, ήλθε η δήλωση ανεξαρτητοποίησης της τελευταίας από τη δημοτική παράταξη.

Σε ανακοίνωση της κάνει λόγο για κινήσεις που ήταν γνωστές στον κ. Καραμαλάκη από την ίδια, πριν εκείνος αλλάξει όπως λέει στάση και απόφαση!

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Αντιγόνης Ανδρεάκη:

"Με αφορμή τις εξελίξεις και τις αποφάσεις για τις εκλογές στην ΠΕΔ Κρήτης με το παρόν έγγραφο θέτω τον εαυτό μου εκτός Δημοτικής παράταξης .

Παρακαλώ όπως προχωρήσετε στις απαραίτητες ενέργειες .

"Στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα υπάρχει όμως πάντα η πιθανότητα να επιλεγεί δημοκρατικά το αδιέξοδο, ακόμη και από αδράνεια "

Κάθε μου επαφή και συζήτηση ενόψει των εκλογών της ΠΕΔ είχαν την καθολική αποδοχή σας, ωστόσο η αλλαγή στάσης και η απόφασή σας την τελευταία στιγμή δεν με βρίσκει σύμφωνη .

Η υποψηφιότητα μου στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Μαρινάκη έχει σκοπό την εκπροσώπηση όλης της Κρήτης και όχι μόνο της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου όπως ατυχώς αναφέρατε στην δήλωση σας.

Σας ευχαριστώ θερμά για την έως σήμερα συνεργασία και συμπόρευση".

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ