Ελεύθεροι 4 για τους βιασμούς της 15χρονης στον Μυλοπόταμο – Από τους 9 έχουν προφυλακιστεί 4 συν ο Πακιστανός

Petite Perle 300×250
Μέχρι σήμερα έχουν προφυλακιστεί 4 άτομα από τους 9 που έχουν απολογηθεί συν ο Πακιστανός που έχει προφυλακιστεί μετά από καταγγελία της 15χρονης

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν και οι 4 που απολογούνταν σήμερα για την υπόθεση των πολλαπλών βιασμών της 15χρονης στον Μυλοπόταμο. Κατά τη σημερινή ημέρα απολογήθηκαν 4 άτομα που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία με κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις.

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ αύριο θα απολογηθούν αύριο άλλα δύο άτομα από τους 11 στη νέα δικογραφία ενώ έχει καταγγελθεί από την ίδια την 15χρονη ο 38χρονος Πακιστανός που έχει προφυλακιστεί και ο οποίος φέρεται να την εξέδιδε.

Σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισης Γιώργο Δρυγιαννάκη,  η ανήλικη κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την τιμωρία κανενός πέραν του 38χρονου Πακιστανού.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν χθες το απόγευμα άλλοι τρεις νεαροί άνδρες, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που φέρεται να είχε υποστεί, σε βάθος δύο ετών, μία 15χρονη κοπέλα από τον Μυλοπόταμο.

Μετά την εν λόγω εξέλιξη, οι προφυλακισθέντες για την εν λόγω υπόθεση ανήλθαν στους πέντε. Ας σημειωθεί ότι η διαδικασία των απολογιών των κατηγορουμένων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο Παρασκευή.

Και οι τρεις άνδρες που προφυλακίστηκαν χθες, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Ρεθύμνου, είναι νεαρής ηλικίας. Οι δύο εξ αυτών είναι ημεδαποί, ενώ ο τρίτος Μολδαβικής υπηκοότητας.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές είχαν απολογηθεί άλλοι δύο νεαροί. Ο ένας εξ αυτών (22 ετών) κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ ο έτερος (19 ετών) αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης κ. Γιώργο Δρυγιαννάκη, η ίδια η φερόμενη παθούσα ανέφερε στην κατάθεσή της ότι δεν επιθυμεί την τιμωρία κανενός εκ των ανδρών που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση, εκτός από έναν: Ο λόγος για τον 38χρονο άνδρα από το Πακιστάν, ο οποίος είχε προφυλακιστεί το προηγούμενο διάστημα, μετά από καταγγελία της ανήλικης.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η 15χρονη κατήγγειλε ότι ο 38χρονος την εξέδιδε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός του Πακιστανού προφυλακισθέντα, τρία άτομα κατηγορούνται για βιασμό και 8 για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου.

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ