Στον Λ. Αυγενάκη αύριο οι νέοι κτηνοτρόφοι του Ηρακλείου

Έχουν ήδη προαναγγείλει δυναμικές κινητοποιήσεις αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους

Petite Perle 300×250

Κατ' ίδιαν  συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής  Ανάπτυξης  Λευτέρη Αυγενάκη θα έχουν αύριο στις 10:30 το πρωί η διοικούσα επιτροπή του νεοϊδρυθέντος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ηρακλείου.
Οι νέοι κτηνοτρόφοι που υπό την πίεση των προβλημάτων τους ανασυγκροτούνται, διεκδικούσαν να συναντήσουν τον υπουργό επισημαίνοντας πως τα προβλήματα των κτηνοτρόφων της Κρήτης διαφέρουν από αυτά της υπόλοιπης χώρας. Στην συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη όπως έχει ήδη δηλώσει στη Φωνή του Μαλεβιζίου ο γραμματέας της διοικούσας Λευτέρης Τριανταφυλλάκης, θα θέσουν επί τάπητος το μεταφορικό ισοδύναμο της Κρήτης που συνδέεται με το κοστολόγιο των ζωοτροφών.

Επιπλέον η "Συνεργασία Κτηνοτρόφων- Ισχύς εν τη ενώσει", όπως ονομάζουν το νέο Σύλλογο, διεκδικεί την ένταξη και της Κρήτης στο καθεστώς της νησιωτικής πολιτικής. Τα νέα στελέχη που μπήκαν μπροστά για την ίδρυση του συλλόγου έχουν ήδη ενημερώσει τον υπουργό καταθέτοντάς του, γραπτώς τα  αιτήματα τους.

Πρόσφατα οι νέοι κτηνοτρόφοι σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, μετά την συνάντηση του τελευταίου με τους εκπροσώπους των αγροτών από τα μπλόκα , είχαν επισημάνει πως δεν επιλύουν τα δικά τους προβλήματα, που οδηγούν σε αφανισμό τον κλάδο τους. "Αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας θα δουν την δυναμική μας. Η Κρήτη είναι δυνατή. Ο σύλλογος έχει δυναμική και νέους ανθρώπους με όρεξη να αγωνιστούν για να κρατηθούν στο επάγγελμα", έχει δηλώσει στην έντυπη Φωνή του Μαλεβιζίου ο κ. Τριανταφυλλάκης.

Η συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με τους νέους Κτηνοτρόφους της "Συνεργασίας Κτηνοτρόφων" θα γίνει στο πολιτικό γραφείο του στο Ηράκλειο.

Αγροτικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ