Ένα ημίχρονο χρειάστηκε ο ΠΟΗ με 4-0 τους Νέους Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Με πρωταγωνιστή τον Μυζίρι που πέτυχε δυο γκολ από πλευράς γηπεδούχων o ΠΟΗ κέρδισε εύκολα τους Νέους Αλμυρούς που δεν κατάφεραν να πιάσουν καλή απόδοση .

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που κατάφεραν στο 5ο λεπτό με τον Μηλιαράκη ο οποιός με σουτ έγραψε το 1-0 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 29'  ο Τζιρίτας με άψογο σουτ έγραψε το 2-0  για τους γηπεδούχους.

 

 

Στο 45' ο Μιζίρι λίγο πριν το ημίχρονο  μετά από άστοχη εκτέλεση πέναλτι από κοντά , ήρθε από κοντα στην απόκρουση έκανε το 3-0 , με τον τερματοφύλακα του Αλμυρού να μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα στα πλευρά στην φάση  που έγινε  και με αυτό το σκορ έκλεσε το ημίχρονο.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα με τον ΠΟΗ να έχει την υπεροχή και τους Νέους Αλμυρούς να υστερούν στην ανάπτυξη και στην δημιουργία και γενικά δεν υπήρχαν πολλές φάσεις από τις δυο ομάδες.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το τελικό 4-0 έκανε ξανά ο Μυζίρι με σουτ μέσα από την περιοχή  και σφράγισε πανηγυρικά την νίκη για τον ΠΟΗ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

ΠΟΗ: Τσαλαπατάνης,Βασιλάκης(65'Χότζα),Μυζίρι,Γιαννόπουλος(60'Σταθάκης),Τζιρίτας,Λυραράκης(72'Φουκαράκης),Σελαμάι,Τιγγίρης,Τσαγκαράκης,Φουντουλάκης,Σταμπούλος(72'Ζαχαράκης)

 

Νέοι Αλμυρού: Ανταλουδάκης, Γρινιεζάκης, Καλλιαρός, Καμαρίτης,Μουρτζάκης, Μαυρογιάννης, Στρατάκης, Σφακιανάκης, Παπαδάκης,Πεδιαδιτάκης,Τσικανδυλάκης

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ