Δεύτερη σερί ήττα για την Δαμάστα 3-1 με την ΑΕΚ

Petite Perle 300×250

Οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Κόκκινου ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στο ματς και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με σουτ του Γιάννη Κόκκινου. Οι «μπλε» του Μαλεβιζίου είχαν αρκετά καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπόρεσαν να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους σκορ, καθώς σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο στο 45′ ο Σαμπροβαλάκης σκόραρε για το 1-1.

Το σημείο καμπής στον αγώνα ήρθε στο 55ο λεπτό όταν ο Ανδρέας Κόκκινος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τη Δαμάστα με παίκτη λιγότερο και αλλάζοντας τις αριθμητικές ισορροπίες. Η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και τελικά μπόρεσε να φτάσει στο γκολ, με τον Σαμπροβαλάκη να σκοράρει για δεύτερη φορά με εύστοχο πλασέ στο 83′.

Στην προσπάθεια να μην φύγει με άδεια χέρια από το ματς η Δαμάστα ανέβασε τις γραμμές της, κάτι που έδωσε χώρους στην ομάδα του Γιώργου Φινοκαλιώτη, που κατάφερε στο 92′ με τον Δάσκο να πετύχει ακόμα ένα τέρμα για να γράψει το τελικό 3-1, σφραγίζοντας μία νίκη που οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μεγάλη ανάγκη.

ΑΕΚ : Σπανός,Καραφωτιάς,Μπετεινάκης,Ντελία,Ραπανάκης,Δεληθωμαίδης,Μπένγκα,Δάσκος,Ζούζουλας,Σαμπροβαλάκης,Φροκού

Δαμάστα: Χατζηδάκης,Αποστολάκης,Μηλιαράκης,Πεταλάκης,Φραγκούλης,Κατσαρός,Κόκκινος Ανδρ.,Χασουράκης,Κόκκινος Γ,Ζερβάκης,Κόκκινος

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ