Α. Ο. Τυλίσου: Περαστικά στους ποδοσφαιριστές και αιχμές για τη διαιτησία……

Petite Perle 300×250
Θέση για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο χθεσινό παιγνίδι με το Ρωμανό παίρνει η διοίκηση του Α.Ο. Τυλίσου και αφορά τον τραυματισμό των ποδοσφαιριστών Ελευθεράκη, Νοδαράκη, αλλά καυτηριάζει και τη διαιτησία.
Δείτε τι αναφέρει:
Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Τυλίσου θα ήθελε να αναφερθεί στον χθεσινό αγώνα με τον Αθλητικό Όμιλο του Ρωμανού όπου είχαμε τους σοβαρούς τραυματισμούς των παιχτών Νοδαράκη και Ελευθεράκη όπου ο Ελευθεράκης χειρουργήθηκε χθες αργά το βράδι. Ένα γεγονός που σημάδεψε το χθεσινό παιχνίδι, ένα γεγονός που ευχόμαστε να μην συμβεί ποτέ ξανά σε κανένα παιδί και σε καμία ομάδα. Θα ήμαστε δίπλα στα παιδιά αυτά για ότι χρειαστούνε και οι δύο πλευρές γιατί και ο Πρόεδρος του Ρωμανού χαρακτηρίζεται από το Ήθος και την ευαισθησία όπου διαθέτει σαν Πρόεδρος αλλά και σαν άνθρωπος. Πραγματικά μέσα από την καρδιά μας τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.
Αλλά το χθεσινό παιχνίδι το σημάδεψε και άλλο ένα γεγονός, τα λάθη που γίνανε για μια ακόμη φορά από την διαιτησία όπου κόστισαν πολύτιμους βαθμούς, λάθη όπου δεν είναι η πρώτη φορά όπου γίνονται στην ομάδα μας, αλλά είμαι σίγουρος και σε άλλες ομάδες που όμως κοστίζουν ακριβά σε κάθε ομάδα ,βαθμολογικά, ψυχολογία ποδοσφαιριστών και προπονητή, αλλά και πολλά άλλα ακόμη.
Θέλω πραγματικά να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσουν αυτά τα γεγονότα γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο όπου κάποιοι άνθρωποι τοποθετούν σημαντικά χρηματικά ποσά, ποσά τα οποία τα στερούνε από τις οικογένειές τους για τις ομάδες αυτές από την αγάπη και το πάθος όπου έχουνε για το άθλημα αυτό μη έχοντας κάποιο όφελος.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ