Δεύτερη μέρα αγωνίας για τους δύο άνδρες που αγνοούνται στα Σφακιά

Petite Perle 300×250

Με κάθε μέσο συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων από τα Σφακιά. Ο λόγος για τους δύο Ρεθυμνιώτες 44 και 50 ετών οι οποίοι το πρωί της Κυριακής παρασύρθηκαν με το κανό τους ανοικτά των Σφακίων.

Όλη τη νύχτα οι λιμενικές αρχές δε σταμάτησαν να ψάχνουν με πλωτά μέσα αλλά και παράκτια για τα δύο άτομα. Στις έρευνες συμμετέχουν μέσα του πολεμικού ναυτικού, της αεροπορίας, καθώς και ιδιωτικά σκάφη.

Στην ενημέρωσή του το λιμενικό σώμα αναφέρει: 

Τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σφακιών, για περιστατικό δύο (02) αγνοούμενων ημεδαπών χειριστών κανό, στη θαλάσσια περιοχή Χώρας Σφακιών.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ξεκίνησαν έρευνες στις οποίες συμμετείχαν συνολικά, ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα ναυαγοσωστικό σκάφος, δύο ιδιωτικά σκάφη, δύο αλιευτικά σκάφη, τρία παραπλέοντα πλοία, ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV), ενώ απογειώθηκαν και δύο ελικόπτερα, ένα της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα του Πολεμικού Ναυτικού, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ