Ευχαριστήριο από την οικογένεια του Μανόλη Γαρεφαλάκη

Petite Perle 300×250

Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα από την οικογένεια του Μανόλη Γαρεφαλάκη:

"Πριν ακόμη συνέλθουμε και συνειδητοποιήσουμε την απώλεια του αγαπημένου μας Μανόλη, αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας. Συγγενείς, φίλους, παλιούς συναδέλφους και συνεργάτες.

Η συγκινητική παρουσία σας αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές, τα αμέτρητα μηνύματα, οι ανακοινώσεις και τα καλά λόγια που εξήραν την καλοσύνη, το ήθος και την ευγένεια του Μανόλη μας, μας δίνουν κουράγιο και δύναμη.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο, ο οποίος παρά τις πολλές υποχρεώσεις του, χοροστάτησε στην εξόδιο ακολουθία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλουμε να απευθύνουμε και δημόσια στην Καθηγήτρια Παθολογικής Ογκολογίας Αγγελάκη Σοφία και σε όλη την επιστημονική της ομάδα, καθώς και στην ιατρική ομάδα και το νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής – Ογκολογικής Κλινικής του Πα.ΓΝΗ, που όλο το προηγούμενο διάστημα φρόντισαν τον αγαπημένο μας με ιδανικό τρόπο.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε στη μνήμη του Μανόλη, διατέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ασκών για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τον σεισμό, στο Κέντρο Υγείας Καστελίου και στον Σύλλογο Ανακουφιστικής Φροντίδας Κρήτης «Ζαχαρίας Κ. Μπαντουβάς».

Η οικογένεια του Μανόλη Γαρεφαλάκη, πρ. Διευθυντή Ε.Α.Σ. Ηρακλείου"

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ