Επίσκεψη ουσίας στο Δήμαρχο Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Mια επίσκεψη όχι και τόσο αναμενόμενη για το τυπικό της υπόθεσης αλλά μια επίσκεψη ουσίας δέχθηκε  στο γραφείο του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Επρόκειτο για τα στελέχη της Λαικής Συσπείρωσης Μιχάλη Χουστουλάκη και Δημόκριτο Σαλούστρο. Όπως είναι γνωστό ο Μιχάλης Χουστουλάκης για πολλά χρόνια συμμετείχε ως επικεφαλής και μοναδικός σύμβουλος της παράταξης του στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, με λόγο ξεκάθαρο και τοποθετημένο με τον απλό πολίτη. Ο Δημόκριτος Σαλούστρος από την πλευρά του ήταν επικεφαλής της παράταξης στις τελευταίες εκλογές, ωστόσο όπως είναι γνωστό δεν κατάφερε να μπει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σε μια εποικοδομητική συζήτηση που είχαν με το Δήμαρχο ζήτησαν εκτός από την ημερήσια διάταξη να λαμβάνουν και τις εισηγήσεις προς το Δημοτικό Συμβούλιο για να μπορούν να ενημερώνονται και να παρακολουθούν τις εξελίξεις για μπορούν να τοποθετούνται. Αυτό που επιδιώκει η παράταξη είναι να έχει ένα ρόλο ενεργό, όσο ο νόμος επιτρέπει, στα δημοτικά δρώμενα του Μαλεβιζίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος απάντησε θετικά στο αίτημα τους.

Είδα - Άκουσα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ