Την ανάγκη ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου στη Βουλή από το Φραγκίσκο Παρασύρη

Petite Perle 300×250

Στηρίζοντας τη θέση του Δήμου Μαλεβιζίου για την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, ο Φραγκίσκος Παρασύρης, Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, προχώρησε σε κοινοβουλευτική παρέμβαση, ζητώντας από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη, να προχωρήσει στην προσθήκη του Α.Τ. Μαλεβιζίου στην επικείμενη διαταγή σχετικά με την ενίσχυση Υπηρεσιών Αστυνόμευσης Αεροδρομίων της Χώρας και Αστυνομικών Υπηρεσιών σε περιοχές αυξημένου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής επισημαίνει, ότι «επειδή, ο Δήμος Μαλεβιζίου αναπτύσσεται συνεχώς στον τουριστικό τομέα, επειδή τα γεωγραφικά του όρια εκτείνονται από το δυτικό όριο της πόλης του Ηρακλείου και φτάνουν έως τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Επειδή, ο εν λόγω Δήμος έχει ένα μεγάλο παραλιακό μέτωπο, στο οποίο λειτουργούν μεγάλες και μεσαίες ξενοδοχειακές μονάδες, οι οποίες κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, φιλοξενούν δεκάδες χιλιάδες τουρίστες.

Ενδεικτικά, σας αναφέρω  ότι κατά την καλοκαιρινή σεζόν, οι συνολικές κλίνες που διαθέτει ο Δήμος Μαλεβιζίου ξεπερνούν κατά πολύ τις Δέκα Έξι Χιλιάδες (16.500) και κατανέμονται σε Επτά (7) Ξενοδοχεία 5 Αστέρων, Είκοσι (20) Ξενοδοχεία 4 Αστέρων και σε εκατοντάδες άλλα μικρότερα ξενοδοχεία, τα οποία είναι σχεδόν πάντα πλήρη και φιλοξενούν μέγιστο αριθμό τουριστών με πάμπολλα προβλήματα σε όλη την καλοκαιρινή σεζόν που διανύουν τα τελευταία έτη.

Επίσης λειτουργούν περισσότερα από 2.000 καταστήματα (Εμπορικά, υγειονομικού ενδιαφέροντος κλπ) τα οποία τα έχει επιφορτιστεί το Αστυνομικό Τμήμα», καλώντας τον Υπουργό να λάβει σοβαρά υπόψη την επιστολή του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα, ικανοποιώντας το αίτημα για την ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής.

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ