Οργισμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τον «επικήδειο διαθήκης»: «Ντροπή τους είμαι ζωντανή»

Petite Perle 300×250

Δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούγονται και γράφονται για κληρονόμους μου. Είναι ψέματα!». Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στον Γιάννη Αρμουτίδη και την εφημερίδα Espresso έστειλε οργισμένο μήνυμα σε όσους βιάστηκαν να της ετοιμάσουν τον «επικήδειο» της διαθήκης της, την ώρα που εκείνη αγωνίζεται να σταθεί και πάλι όρθια στα πόδια της.

«Το έχω πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα, ότι καλύτεροι από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα (σ.σ.: Ευστρατιάδη) και ο Χάρης (σ.σ.: Αργυρός)! Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε! Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά και ήρθαν στα πράγματα τα πάνω κάτω. Οταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καν καεί το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είχαν συμβεί. Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο τα δύο αγαπημένα μου πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης, δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς και ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου. Με χαρά περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω στο σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου»!

Με αυτά τα λόγια η βασίλισσα της νύχτας, ξεκαθαρίζει το «θέμα» των κληρονόμων, το οποίο έχει συζητηθεί τόσο πολύ, κάτι που την έχει αναστατώσει. «Καταρχάς δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή! Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή, δύο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Τη Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου, και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου».

newsbeast.gr

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ