Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Ιεράπετρας ζητούν την παρέμβαση του υπ. Υγείας για τα πρόσφατα επεισόδια στον Άγιο Νικόλαο

Petite Perle 300×250

Στα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Δευτέρα στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας ζητώντας την άμεση παρέμβαση του υπουργού Υγείας.

Στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου επισημαίνονται τα εξής:

"Το Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων καταγγέλλει τον Διοικητή των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων για την άνανδρη επίθεση καιχειροδικία εναντίον γυναίκας μέλους της επιτροπής αγώνα για το νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Το Ιστορικό …

Στις 19.2.24 μέλη της επιτροπής αγώνα Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου, μέλη του Συλλόγου φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, έκαναν παρέμβαση στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου ζητώντας να παρθεί πίσω το "εντέλλεσθε" του κοινού Διοικητή Μανώλη Ανδρεαδάκη για τον αναισθησιολόγο Π. Αντωνάκη.

Ο κ. Ανδρεαδάκης ήταν ανένδοτος στην απόφαση του στο εντέλλεσθε. Τα μέλη των συλλόγων ανέφεραν στον κ. Ανδρεαδάκη ότι δεν θα φύγει από την αίθουσα εάν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει από τον τρόπο διοίκησης του…

Τότε ο κ. Ανδρεαδάκης άσκησε λεκτική και σωματική βία κατά γυναίκας μέλους της επιτροπής αγώνα Ιεράπετρας εξύβρισε τα θεία και χειροδίκησε σπρώχνοντας και τραβώντας τηναπό τα μαλλιά (το βίντεο το επιβεβαιώνει)

Από την πλευρά του ο κ. Ανδρεαδάκης μιλώντας σε δημόσια αρνήθηκε ψευδώς ότι χειροδίκησε και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Μια εικόνα όμως ίσον χίλιες λέξεις.

Τέτοιες διοικήσεις εκτός από το γεγονός πως μας πηγαίνουν πολλά χρόνια πίσω σε άλλες εποχές , αμαυρώνουν την εικόνα στα νοσοκομεία μας, αποτρέπουν νέα πρόσωπα να στελεχώσουν τα νοσοκομεία του Λασιθίου.

Έπρεπε να είχε ξυλωθεί χθες. Πριν διαλύσει εντελώς τα νοσοκομεία του Λασιθίου. Καλούμε τον υπουργό υγείας να λάβει άμεσα μέτρα εναντίον του τραμπούκου διοικητή".

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ