Χαμόγελα και συγκίνηση στην κοπή της πίτας του Πνευματικού κέντρου Καλεσσών (βίντεο – φωτογραφίες)

Κληρώθηκαν τρία φλουριά και τιμήθηκαν οκτώ νέοι που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστήμια

Petite Perle 300×250

Σε μια τελετή σεμνή αλλά και γεμάτη αισιοδοξία το Πνευματικό Κέντρο Καλεσσών έκοψε την πίτα του το απόγευμα της Κυριακής στην κατάμεστη αίθουσα του.

Ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή της βράβευσης των οκτώ νέων από τα Καλέσσα που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Στο τέλος της τελετής της κοπής της πίτας , τρεις λαχνοί κέρδισαν ιδιαίτερα δώρα ,χορηγία του vai travel, ένα απολαυστικό διήμερο στα Χανιά, ένα  γυναικείο ρολόι  προσφορά του καταστήματος «Γιάννης»  των Γιάννη Περβολιανού και Γιάννη Μαρή στην Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι καθώς και έναν πίνακα ζωγραφικής  από τον Φίλιππο Φιλιππίδη στην οδό Αμαλθέιας 5 κοντά στον Άγιο Μηνά

Στην αίθουσα συγκεντρώθηκε πλήθος παρευρισκόμενων , μεταξύ των οποίων και πολλοί μαθητές . Οι ιερείς της τοπικής ενορίας Μιχάλης Κτιστάκης και Μιχάλης Χατζάκης προχώρησαν στην ευλόγηση της πίτας , την οποία έκοψε ο Πρόεδρος Γιάννης Λεμπιδάκης.

Ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας έδωσε το παρόν , και στην ομιλία του δεν παρέλειψε να τονίσει ακριβώς την ανιδιοτέλεια των κατοίκων, στη δημιουργική τους προσπάθεια και ειδικά του Δ.Σ του πνευματικού κέντρου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, Ευάγγελος Παρασύρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Αλμπαντάκης , και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλεσσών Κώστας Δερμιτζάκης, μέλη του πνευματικού κέντρου και του πολιτιστικού Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βαλάντης Περογιαννάκης αλλά και πολλοί τοπικοί και εκπαιδευτικοί φορείς.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Καλεσανός επιχειρηματίας Γιάννης Λεμπιδάκης ο οποίος στηρίζει σταθερά το Πνευματικό Κέντρο και τις δραστηριότητες του. Τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε για το Πνευματικό Κέντρο και τις δράσεις του έκανε ο πρόεδρος του δάσκαλος Θεόδωρος Κυρικλάκης ο οποίος μίλησε και για όσα προγραμματίζονται ενώ τόνισε ότι με την ανασύσταση του πολιτιστικού συλλόγου που επιχειρείται θα υπάρξουν συνεργασίες σε δράσεις για το καλό των Καλεσσών.

 

Οι νέοι που βραβεύτηκαν για την επιτυχία της εισαγωγής τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας είναι:

*Μαρίνα Δερμιτζάκη του Κωνσταντίνου – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΑΣΟΕΕ

*Γεώργιςο Ζωγραφάκης του Κωνσταντίνου – Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομίας

*Οδυσσέας Κελεσής του Κωνσταντίνου – Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών Ηράκλειο

*Ιωάννης Λεμπιδάκης του Εμμμανουήλ – Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών Ηράκλειο

*Αργυρώ Λουγιάκη του Ευαγγέλου – Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα επιστημών της προσχολικής αγωγής και εκπαιδευτικού σχεδιασμού, Ρόδος

*Ευαγγελία Μπαρναουί του Μοχάμετ – Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Τμήμα Νοσηλευτικής, Ηράκλειο

*Βασίλειος Πάρχιαου – Δερμιτζάκης του Μπαστιάν – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

*Ελευθέριος Χατζηδάκης του Χρήστου – Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, Τμήμα Νοσηλευτικής Διδυμότειχο

Μαλεβιζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ