Οι Κοζορώνηδες "καθάρισαν" για την Τύλισο 3-1 τον Μοχό

Petite Perle 300×250

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Τύλισος στην έδρα της με 3-1 επί του Μοχού και αναθέρμανε τις ελπίδες της να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η Τύλισος με σκόρερ και πρωταγωνιστές τα δυο αδέρφια Κοζορώνη και τον πολύ καλό Μανιούδη βρήκε τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στην συνέχεια διαχειρίστηκε  το ματς χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα από τον Μοχό.

Η Τύλισος που έπαιξε μόνο για την νίκη έβγαλε μεγάλο πάθος στο ξεκίνημα του αγώνα απέναντι σε έναν Μοχό που πρόσεχε την άμυνα του.

Στα πρώτα 25 λεπτά η Τύλισος είχε μια ελαφριά υπεροχή χωρίς όμως να απειλήσει αλλά στο 26' ο Μανιούδης πάτησε περιοχή ανετράπηκε και το πέναλτι δόθηκε που εκτέλεσε εύστοχα ο Δημήτρης Κοζορώνης για το 1-0.

Στο 30' ο Μαματζάκης μπήκε μόνος στην περιοχή από δεξιά αλλά σούταρε μόλις άουτ.

Η Τύλισος ωστόσο με ένα ξέσπασμα πέτυχε δυο συνεχόμενα γκολ και έφτασε το σκορ στο 3-0.

Στο 33' αρχικά από πάσα του Δημήτρη Κοζορώνη ο αδερφός του Νίκος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0 και στο 35' ο ίδιος παίκτης με ατομική ενέργεια έκανε το 3-0 μέσα σε αποθέωση.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μοχός μείωσε σε 3-1 με κεφαλιά του Τσιμινικάκη ύστερα από άστοχη έξοδο του Γκογκόση.

Ο Μοχός βγήκε απειλητικός στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η Τύλισος ήταν αυτή που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 55΄ αλλά ο τερματοφύλακας αποσόβησε το τέταρτο γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ψάχνουν για ένα γκολ αλλά το σουτ του Κεφάκη βρήκε Γκογκόση σε καλή θέση που απέκρουσε.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την Τύλισο να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη.

Τύλισος: Γκογκόσης,Βρεττός,Μαματζάκης,Παπάζογλου,Κοζορώνης Ν,Μανιούδης,Μάτσα,Μπουρδάκης,Πολυμερίδης,Ταβουλαρέας,Κοζορώνης Δ.

Μοχός: Μουτζούρης,Γκαρής,Καρβελάς,Μίχος,Παπουτσάκης,Τσιμινικάκης,Χουδετσανάκης,Σούρσος,Τσιμηνικάκης,Κεφάκης,Χιώτης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ