Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του τουρνουά στο Ακαπούλκο

Petite Perle 300×250

Στους «16» σταμάτησε η πορεία του Στέφανου και του Πέτρου Τσιτσιπά στο διπλό του τουρνουά στο Ακαπούλκο. Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε 6-4, 6-3 από το τον Βρετανό Τζούλιαν Κας και τον Αμερικανό Ρόμπερτ Γκάλογουεϊ, οι οποίοι εξασφάλισαν σε 74 λεπτά το εισιτήριο για τη συνέχεια.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά τα βρήκαν… σκούρα με το «καλημέρα» στο παιχνίδι, όμως κατάφεραν να σταματήσουν δύο μπρέικ πόιντς και να πάρουν το γκέιμ. Η ισορροπία στο πρώτο σετ συνεχίστηκε, αλλά οι Κας και Γκάλογουεϊ έκαναν τη διαφορά στο ένατο γκέιμ, έφτασαν σε μπρέικ και τελείωσαν το σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ μπήκαν, επίσης, δυνατά και έφτασαν σε νέο μπρέικ, που τους έδωσε το πάνω χέρι για τα καλά. Τα αδέρφια Τσιτσιπά αντέδρασαν με μπρέικ στο 3-3 και πάλεψαν να μείνουν ζωντανοί στη συνέχεια, σταματώντας τρία μπρέικ πόιντς, όμως οι αντίπαλοί τους εκμεταλλεύτηκαν την τέταρτη ευκαιρία τους και πήραν ξανά προβάδισμα με 4-3. Στη συνέχεια πήραν τα δύο επόμενα σετ χωρίς να γνωρίσουν ιδιαίτερες αντιστάσεις και έκαναν το 2-0 σετ με 6-3.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη απέναντι στον Ρομάν Σαφιούλιν και προκρίθηκε στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Φλάβιο Κομπόλι (Πέμπτη 29/2 – 4:00).

 

πηγή: www.sport-fm.gr

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ