Απόφαση CAS για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Παραμένει ο μηδενισμός, οι «ερυθρόλευκοι» παίρνουν πίσω ένα βαθμό!

Petite Perle 300×250

Το CAS έβγαλε την απόφαση για την υπόθεση του Χουάνκαρ με τον μηδενισμό του Ολυμπιακού να παραμένει, αλλά τους ερυθρόλευκους να παίρνουν πίσω τον ένα βαθμό που τους είχε αφαιρεθεί.

Το CAS εξέδωσε την απόφαση για την υπόθεση του Χουάνκαρ με τον μηδενισμό του Ολυμπιακού να παραμένει, αλλά τους ερυθρόλευκους να παίρνουν πίσω τον ένα βαθμό που τους είχε αφαιρεθεί.

Τον ένα βαθμό που του είχε αφαιρεθεί για την υπόθεση του Χουάνκαρ στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναθηναϊκό πήρε πίσω ο Ολυμπιακός στο CAS, με τον μηδενισμό των «ερυθρόλευκων» ωστόσο να παραμένει.

Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο για την απόφαση να χάσει το ματς με 0-3 από τον Παναθηναϊκό και να του αφαιρεθεί και ένας βαθμός, δίνοντας επίσης και δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών με πρόστιμο 38.000 ευρώ.

Η απόφαση του CAS αναμενόταν αυτή τη βδομάδα και όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης, ο μηδενισμός του Ολυμπιακού παρέμεινε, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» πήραν πίσω τον έναν βαθμό που τους είχε αφαιρεθεί.

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ