Αυτός είναι ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε

Petite Perle 300×250

Αυτός είναι ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του έξω από το γκαράζ του σπιτιού του στη Νίκαια και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 64χρονος που βλέπετε στη φωτογραφία του Newsbomb.gr έφτασε τα ξημερώματα από τη Θεσσαλονίκη στη Νίκαια για να σκοτώσει τον γαμπρό του.

Τον θεωρούσε υπεύθυνο για τον χωρισμό του από τη σύζυγό του και γι' αυτό είχε σχεδιάσει τη δολοφονία του.

Τον περίμενε να βγει από το γκαράζ του σπιτιού του και μόλις τον είδε βγήκε από το αυτοκίνητο και τον πυροβόλησε δύο φορές, στη συνέχεια έστρεψε το δίκαννο στο κεφάλι του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

 

Όπως περιγράφει, μάλιστα, στην κάμερα του Newsbomb.gr, αυτόπτης μάρτυρας η δολοφονία του 39χρονου έγινε μπροστά στα μάτια του παιδιού του. Χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε: «Είδα έναν που φοράει σκούφο να κρατάει μια καραμπίνα και να ακούω κι έναν δεύτερο πυροβολισμό. Μετά τον δεύτερο πυροβολισμό τα ουρλιαχτά σταμάτησαν. Τα ουρλιαχτά ήταν του θύματος. Ακούω τη γυναίκα του θύματος από το μπαλκόνι να φωνάζει: "Στέλιο μπες, μπες μέσα" και "βοήθεια"».

Ο αυτόπτης μάρτυρας συνεχίζει: «Βλέπω τον δολοφόνο να φεύγει λίγο προς τα πάνω να επιστρέφει ξανά πίσω, να κοιτάει προς το σπίτι του θύματος και να ακούω κι έναν τρίτο πυροβολισμό. Μετά από αυτό τον χάνω.

Δολοφονία στη Νίκαια: «Στέλιο μπες μέσα… βοήθεια» – Όσα άκουσε ο μάρτυρας 

Προφανώς ήταν ο πυροβολισμός που αυτοκτόνησε κι έπεσε. Όσον ήμουν μαζί, η σύζυγος του θύματος στους αστυνομικούς περιέγραφε τα γεγονότα και το χειρότερο που είπε είναι ότι το θύμα έβγαλε το αυτοκίνητο για να πάει το παιδί του στο νήπιο, το παιδάκι ήταν στο μπαλκόνι, είδε τη σκηνή και φώναζε "μαμά – μαμά ένας κακός σκότωσε τον μπαμπάς μας"».

«Στέλιο μου» φώναζε ο πατέρας του 39χρονου

Η κραυγή του πατέρα μόλις μαθαίνει για τη δολοφονία του γιου του
Την ίδια ώρα ανατριχιάζει και η σκηνή του πατέρα του 39χρονου Στέλιου που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του. Μόλις έγινε γνωστή η νέα τραγωδία, ο πατέρας του 39χρονου έφτασε στο σημείο της δολοφονίας.

Δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που είχε βρει την οικογένειά του. Κάθεται για λίγα λεπτά και ενημερώνεται για όσα έγιναν. Τον παρηγορούν συγγενείς του. Όμως, γυρίζει το κεφάλι και ξεσπά με μια κραυγή: «Στέλιο μου», φωνάζει. Και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη…

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ