Ένα νέο Vegan ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, ενισχύει τη δυναμική της CHCGroup-Έρχεται το The Noverian Bios Santorini Vegan Boutique Hotel 5*

Petite Perle 300×250

Με ένα νέοconcept,το μοναδικό στο είδος του αμιγώς Veganξενοδοχείο TheNoverianBiosSantoriniVeganBoutiqueHotel 5* η CHCGroup ενισχύει τη δυναμική της και συνεχίζει να υλοποιεί τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του 2024.

Το The Noverian Bios Santorini Vegan Boutique Hotel 5* είναι ένα Boutique ξενοδοχείο στην καρδιά της Σαντορίνης, στα Φηρά, το οποίο μισθώθηκε για 20 έτη από την CHCGroup και ανακαινίζεται ακολουθώντας με απόλυτο σεβασμό τις πρακτικές της βιώσιμης ανάπτυξης. Ένα ξενοδοχείο το οποίο θα προσφέρει επιλογές διαμονής που θα καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών ταξιδιωτών.

Το νέο ξενοδοχείο πρόκειται να συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την απλότητα και τα παραδοσιακά υλικά της Θηραϊκής γης, θα διαθέτει 18 δωμάτια και σουίτες με άνετη αλλά εκλεπτυσμένη αισθητική σχεδιασμού, όλα επιμελημένα με επιλεγμένα vegan και cruelty-free υλικά και προϊόντα. Με τον τρόπο αυτό θα αναδεικνύεται το μεγαλείο της φυσικής ομορφιάς του νησιού, αποπνέοντας παράλληλα μοντέρνα αισθητική και υπηρετώντας μια φιλοπεριβαλλοντική φιλοσοφία στον χώρο της φιλοξενίας.

Παράλληλα, το The Noverian Bios Santorini Vegan Boutique Hotel 5* θα προσφέρει στους επισκέπτες, μεταξύ άλλων, έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και αναζωογόνηση δίπλα στην πισίνα, καθώς και το εστιατόριο PhysisVeganRestaurantμε επιλογές αμιγώς Vegan, εμπνευσμένες από παραδοσιακές ελληνικές και τοπικές συνταγές αιώνων, που αναδεικνύουν τις πλούσιες γεύσεις της Σαντορίνης.

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ανέφερε:

«Συνεχίζοντας την κατεύθυνση του Ομίλου λειτουργώντας με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και την πράσινη ανάπτυξη, ανακοινώνουμε το 1ο μέλος της νέας αλυσίδας Ξενοδοχείων στην Ελλάδα TheNoverianHotels, το "TheNoverianBiosSantoriniVeganBoutiqueHotel". Το πολυτελέστατο Ξενοδοχείο θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πελάτες του στις 20 Απριλίουστα Φηρά στο νησί της Σαντορίνης. ΤοBiosVeganBoutiqueHotel έρχεται να υπηρετήσει και να καλύψει ανάγκες που εντοπίζονται στους ξένους επισκέπτες του τόπου μας και να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αντάξιες του κύρους και της φιλοσοφίας της CHC Group. Τις επόμενες ημέρες θα προβούμε σε περαιτέρω ανακοινώσεις ανάπτυξης».

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ