Συνάντηση Προέδρου ΣΕΓΑΣ και Περιφερειάρχη Κρήτης- Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση του κλασσικού αθλητισμού στο νησί

Petite Perle 300×250

Η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Στη συνάντηση εξετάστηκαν όλα τα θέματα του κλασσικού αθλητισμού στο νησί και η κ. Σακοράφα ευχαρίστησε και δημόσια τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την συνεχή και ουσιαστική στήριξη και ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί.

Σε ευρεία σύσκεψη που ακολούθησε στη Περιφέρεια Κρήτης με τη συμμετοχή των εκπροσώπων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και όλων των Κρητικών σωματείων στίβου και των κριτών στίβου, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας την κ. Σακοράφα έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ίδια αλλά και στα στελέχη του ΣΕΓΑΣ για την πρόοδο του κλασσικού αθλητισμού και στη Κρήτη υπογραμμίζοντας ότι «ο αθλητισμός για εμάς είναι επένδυση για τη νέα γενιά. Ο αθλητισμός είναι ανάπτυξη είναι πολιτισμός».
Από την πλευρά της ο κ. Σακοράφα ευχαριστώντας προσωπικά τον Περιφερειάρχη, για την έμπρακτη στήριξη ανάπτυξης του αθλητισμού στο νησί, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο ρόλος του αθλητισμού είναι και παιδαγωγικός.

Από κοινού έκαναν ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή όλων των ηλικιών στο RunGreece 2024 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου.

Στο τέλος της ευρείας σύσκεψης η κα. Σακοράφα δώρισε στον Περιφερειάρχη την επίσημη ενδυμασία της Εθνικής ομάδας Στίβου όπου σήμερα ξεκινά την προσπάθεια της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκόβη.

Στην ευρεία σύσκεψη συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Γιώργος Πιτσούλης, οι Αντιπεριφερειάρχες Λεωνίδας Τερζής, Νίκος Συριγωνάκης, Νίκος Ξυλούρης, ο Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Αντωνακάκης, ο Γ.Γ. ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης, ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Μάρκος Καλούδης και ογενικός διευθυντής ΣΕΓΑΣ Σωτήρης Κυρανάκος.

 

 

 

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ