Η στιγμή της απονομής του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου (βίντεο)

Petite Perle 300×250

Πήρε το χρυσό μετάλλιο ο συγκινημένος Μίλτος Τεντόγλου στο βάθρο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

Το βράδυ του Σαββάτου, λίγες ώρες μετά την πρωτιά με άλμα στα 8,22 μ., ο Έλληνας άλτης ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βαθρού υπό τον Εθνικό Ύμνο με τη συγκίνηση να είναι έκδηλη στην ατμόσφαιρα.

 

 

Στο δεύτερο σκαλοπάτι ανέβηκε ο Ματία Φουρλάνι, με επίδοση 8,22 μ. αλλά με χειρότερη δεύτερη προσπάθεια από τον Τεντόγλου, ενώ στο τρίτο βρέθηκε ο Κάρεϊ Μακλάουντ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε το χρυσό με… καθυστέρηση μισής ώρας, καθώς ο Τζαμαϊκανός που πήρε το χάλκινο, καθυστέρησε να εμφανιστεί στο στάδιο.

Ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού ύμνου όπου ο Μίλτος φάνηκε να δακρύζει για πρώτη φορά:

«Ήθελα να κάνω μια επίδοση από αυτές που μου αρέσουν, αλλά ο πρωινός τελικός ήταν πολύ δύσκολος για εμένα. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει. Δυσκολεύτηκα πολύ αν και έχω προσπαθήσει τις τελευταίες ημέρες να κοιμάμαι νωρίς, να ξυπνάω νωρίς και πάλι ήταν δύσκολο», δήλωσε στον απεσταλμένο του ΕΡΤNews μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου ο Μίλτος Τεντόγλου.

«Το σώμα μου δεν δούλευε όπως θα ήθελα, για να κάνω αυτά που ήθελα. Δεν με ενοχλεί, δηλαδή και να έχανα, δεν θα με ενοχλούσε γιατί είναι παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού αλλά εγώ έχω τα μάτια μου στραμμένα πιο πολύ στο ανοιχτό», τόνισε. «Ο κλειστός μου πήγε εντάξει, νιώθω καλά και συνεχίζουμε», πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις Τεντόγλου μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στη Γλασκώβη:

 

 

ieidiseis.gr

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ