Άργος: Επί τρεις ημέρες κακοποιούσε την σύζυγό του ο 34χρονος που την περιέλουσε με χλωρίνη

Petite Perle 300×250

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο προσκήνιο για το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μία 32χρονη που έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον σύζυγό της στο Άργος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο νεαρός την χτύπησε με σιδερολοστό και την περιέλουσε με χλωρίνη ενώ – σύμφωνα με το Star- οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την κακοποιούσε για τρεις ολόκληρες ημέρες συστηματικά.

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι μετά την επίθεση, ο 34χρονος πήγε την σύζυγό του στο νοσοκομείο της Τρίπολης, 35 χιλιόμετρα μακριά από το Άργος.

Μάλιστα δεν αποκλείεται η κακοποίηση της γυναίκας να γινόταν μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του ζευγαριού.

Γείτονες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα άκουγαν πολύ συχνά φωνές και τσακωμούς από το σπίτι ενώ περιγράφουν τον 34χρονο ως ευέξαπτο και επιθετικό.

Συγγενής του κατηγορούμενου δήλωσε στο Star: «έχει χειροτερέψει η κατάστασή του τα τελευταία χρόνια. Από μικρός είχε πάει για αποτοξίνωση ακόμα και στην Ισπανία. Επέστρεψε στην Ελλάδα και ξανακύλησε. Κάποια στιγμή δούλευε αλλά είχε ένα ατύχημα.»

Άργος: Το παρελθόν του 34χρονου και ο εθισμός στα ναρκωτικά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, ο δράστης ήταν χρήστης ναρκωτικών από μικρή ηλικία. Μάλιστα, είχε πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ισπανία.

Υπενθυμίζεται πως ο 34χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία της συζύγου στο Α.Τ. Τρίπολης και σήμερα Δευτέρα (03/03) αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα.

πηγή: www.reader.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ