Ο σκύλος του Λιμενικού βρήκε τα ναρκωτικά – Πέντε οι συλλήψεις στην Μεσαρά

Petite Perle 300×250

Στη σύλληψη πέντε ατόμων προχώρησαν χθες οι λιμενικές αρχές στο Ηράκλειο που με τη βοήθεια του Αστυνομικού σκύλου Μασκ κατάφεραν να εντοπίσουν ποσότητα ναρκωτικών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού, τις πρωινές ώρες χθες, τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου προέβησαν στη σύλληψη πέντε (05) αλλοδαπών, ηλικίας 29, 32, 23, 32, και 44 ετών, για παράβαση κατά περίπτωση του Ν.4139/13 «περί εξαρτησιογόνων ουσιών» σε συνδυασμό με το αρ. 45 του Π.Κ. «συναυτουργία», του Ν. 2168/93, «περί όπλων», του αρ. 217 του Π.Κ. «πλαστογραφία» και του αρ. 83 του Ν. 3386/05 «παράνομη είσοδο στη χώρα».

Συγκεκριμένα κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε έλεγχος, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ουσιών Κ-9 «ΜΑΣΚ», στην οικία που διαμένει η προαναφερόμενη μαζί με 36χρονο αλλοδαπό στην ευρύτερη περιοχή δήμου Φαιστού Ηρακλείου. Σε φρεάτιο ακριβώς έξω από την οικία βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες οχτώ (08) ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους διακοσίων δώδεκα (212) γραμμαρίων καθώς και μία (01) ηλεκτρονική ζυγαριά. Επιπλέον βρέθηκε μία (01) μαύρη σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 1.279,6 γρ. επιμελώς κρυμμένη στη ρίζα δέντρου ακριβώς απέναντι της οικίας, ενώ εντός αυτής εντοπίσθηκαν δύο (02) σκεύη με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης μη δυνάμενα να ζυγιστούν.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, ενώ αναζητείται ο 36χρονος στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ