Στη μεγαλύτερη Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού θα συμμετέχει ο Δήμος Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Στη μεγαλύτερη έκθεση υπηρεσιών για την ταξιδιωτική βιομηχανία και το κεντρικό φόρουμ επικοινωνίας και μάρκετινγκ για τον παγκόσμιο τουρισμό, την World's Leading Travel Trade Show®, ITB Berlin συμμετέχει φέτος ο Δήμος Ηρακλείου ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Στην έκθεση, όπου θα συναντηθεί ο διεθνής τουρισμός από τις 05/03 έως 07/03-2024, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού θα έχει περίπτερο 1.000 τ.μ. (GREEK NATIONAL TOURISM ORGANISATION αίθουσα Hall 1.1a, Booth Νο 13). Στο περίπτερο θα φιλοξενηθούν συνολικά 85 συνεκθέτες, μεταξύ των οποίων ελληνικές επιχειρήσεις τουρισμού, περιφέρειες και δήμοι. Εκτός από τη γεωγραφική κατανομή ανά προορισμό, οι περιοχές της έκθεσης χωρίζονται επίσης ανά τμήματα της αγοράς στις πιο σημαντικές τουριστικές διαδρομές, π.χ. Business Travel, MICE, Travel Technology / Mobile Travel Services, Technology, Tours & Activities (TTA), Cultural Tourism, LGBTQ+ Travel, Youth & Adventure Travel, Responsible Tourism, Medical Tourism, Luxury Tourism and Career in Tourism.

«Η συμμετοχή μας στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στον κόσμο, στην ITB Berlin εντάσσεται στην στρατηγική μας για την προώθηση του Ηρακλείου ως τουριστικού προορισμού και είναι συνέχεια της συστηματικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια από το Δήμο με τη συνέργεια των τοπικών φορέων και επιχειρήσεων. Στην έκθεση πηγαίνουμε με την νέα καμπάνια του Δήμου για το Ηράκλειο, που επίσημα θα παρουσιαστεί τον Απρίλιο και έχει ως κεντρικό στόχο την ανάδειξη του Ηρακλείου σε ταξιδιωτικό προορισμό που διασφαλίζει στον επισκέπτη ολοκληρωμένη και αυθεντική ταξιδιωτική εμπειρία 365 μέρες το χρόνο», επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών- Τοπικής Ανάπτυξης Γιώργος Αγριμανάκης, που θα εκπροσωπήσει το Δήμο στην έκθεση.

Την ευθύνη της συμμετοχής στην έκθεση έχει το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου και η Δέσποινα Διαλυνά, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Ηράκλειο ΜΑΕ».

Τουρισμός - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ