Η Χερσόνησος στο τέλος με Φρόκου 2-1 τη Δαμάστα που μπορούσε την ισοπαλία

Petite Perle 300×250

H Χερσόνησος  κατάφερε να επιβληθεί στο γήπεδο της με  2-1 της Δαμάστας για την 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Άγγελου Βαρδάκη είχε την πρώτη και την τελευταία λέξη στον αγώνα και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στη Δαμάστα, η οποία "καιγόταν" περισσότερο για βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι.

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο στην Χερσόνησο, με τη Δαμάστα να είναι εκείνη που απείλησε πρώτη με ένα σουτ του Γιάννη που έφυγε ελάχιστα άουτ στα πρώτα λεπτά, ενώ από εκεί και πέρα η ομάδα του Λιμανιού, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και "άγγιξε" το 1-0 στο 30′ όταν ο Μπενάρντο με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Χατζηνικολάου. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους άνηκε στη Δαμάστα, με το σουτ του Γιάννη Κόκκινου να φεύγει άουτ.

Πολύ καλύτερος ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, με την Χερσόνησο να διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Ντρεϊάι που δεν δόθηκε, ενώ στο 60′ ο Α. Κόκκινος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με τον Δημαράκη να τον νικά σε τετ-α-τετ. Αφού δεν έγινε στην συγκεκριμένη φάση το 0-1, έγινε το 1-0 στην αμέσως επόμενη, με τον Ντελάκη να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Αρχοντάκη στο 61′. Παρόλα αυτά η Δαμάστα, κατάφερε άμεσα να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσια, με σέντρα – σουτ του Α. Κόκκινου που κατέληξε στο βάθος της εστίας του Δημαράκη για το 1-1 στο 68′.

Στα τελευταία λεπτά κι οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, με την Χερσόνησο να κερδίζει πέναλτι στο 87′. Ένα λεπτό αργότερα, ο Φρόκου νίκησε τον Χατζηνικολάου για το 2-1 από τα 11 βήματα. Στο 89′ η Δαμάστα "άγγιξε" την ισοφάριση, με τον Ρουμπάκη που μετρούσε μόλις λίγα λεπτά στο παιχνίδι να σημαδεύει το δοκάρι του Δημαράκη, κάτι που είχε ως συνέπεια το 2-1 να μείνει μέχρι τέλους.

Χερσόνησος (Άγγελος Βαρδάκης): Δημαράκης, Ψωρογιάννης, Μηλάκης, Ζαρκαδούλας, Κομσίου, Ντελάκης, Τραπιέρης, Ντρεϊάι, Καπετανάκης, Φρόκου

Δαμάστα (Δημήτρης Κόκκινος): Χατζηνικολάου, Διακάκης, Πεταλάκης, Φραγκούλης, Μηλιαράκης, Ζερβάκης, Αποστολάκης, Κόκκινος Ν., Κόκκινος Ι., Κόκκινος Α. (80′ Ρουμπάκης), Κατσαρός (83′ Κεφαλογιάννης).

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ