Έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες της διαθήκης του Μάθιου Πέρι και της τεράστιας περιουσίας του

Petite Perle 300×250

Στη δημοσιότητα έρχεται το περιεχόμενο της διαθήκης του Μάθιου Πέρι που πέθανε σε ηλικία 54 ετών από υπερβολική δόση κεταμίνης και την οποία υπέγραψε στις 26 Οκτωβρίου του 2009.

Σύμφωνα με έγγραφα που ήρθαν στην κατοχή της Daily Mail, η περιουσία του δημοφιλούς ηθοποιού ήταν στα 120 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Τα Φιλαράκια», δεν είχε παιδιά και είχε βάλει όρο ότι αν είχε αποκτήσει παιδιά μετά το 2009, δεν θα είχαν «δικαίωμα» στην περιουσία του.

Στη διαθήκη του, συμπεριέλαβε μόνο μία πρώην του, την Ρέιτσελ Νταν (σπουδάστρια μόδας), με την οποία έβγαινε από το 2003 έως το 2005

Ο Μάθιου Πέρι άφησε πάνω από ένα εκατομμύρο δολάρια σε ένα καταπίστευμα που πήρε το όνομα από Alvy Singer Living Trust, από τον χαρακτήρα Annie Hall σε ταινία του Γούντι Άλεν το 1977.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, όρισε συνεκτελεστές στη διαθήκη την Λίζα Φέργκιουσον και την πρώην σύζυγο του Μάικ Μάιερς, Ρόμπιν Ρούζαν.

Ο Πέρι με την Ρούζαν συνεργάστηκαν στο σόου Celebrity Liar τη δεκαετία του 2010.

Επιπλέον δικαιούχοι του καταπιστεύματος είναι ο πατέρας του, Τζον Πέρι, η μαμά του Σούζαν Μόρισον και η ετεροθαλής αδερφή του Κέιτλιν Μόρισον (μαζί με την πρώην του Ρέιτσελ Νταν).

 

πηγή: www.reader.gr

 

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ