Στο Final Four του UEFA Youth League η Κ19 Ολυμπιακού σιέλυσε 1-3 την Μπάγερν μέσα στο Μόναχο

Petite Perle 300×250

Ασταμάτητοι είναι στην Ευρώπη οι Νέοι του Ολυμπιακού του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, καθώς μετά την Ίντερ και την Λανς, απέκλεισαν σήμερα και την Μπάγερν, κερδίζοντας μέσα στο Μόναχο με 1-3!

Έτσι προκρίθηκαν στο Final Four του UEFA Youth League, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα Ναντ-Κοπεγχάγη στις 19 Απριλίου στην Νιόν.

O Ολυμπιακός έκανε απίστευτο α' ημίχρονο όπου από το 32' έως το 40' σημείωσε τρία γκολ, με σκόρερς τους Μουζακίτη, Παπακανέλο και Κωστούλα.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Η Μπάγερν μείωσε στο 63' με τον Ράμσακ, είχε και δοκάρι στην επόμενη φάση για να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά η ελληνική ομάδα κατάφερε να κρατήσει το 1-3 και να πάρει την πρόκριση στο Final Four.

Στις 19 Απριλίου στην Νιόν θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό τον νικητή του ζευγαριού Ναντ-Κοπεγχάγη ενώ ο δεύτερος ημιτελικός είναι μεταξύ των νικητών από τα ζευγάρια Μίλαν-Ρεάλ Μαδρίτης και Μάιντς-Πόρτο. Ο Τελικός θα γίνει στις 22 Απριλίου στην ελβατική πόλη.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο

ΜΠΑΓΕΡΝ: Σμιτ,Σόλζε, Μανούμπα, Σκολ, Χένινγκ, Ζβόναρεκ, Φερνάντες, Γιένσεν (46' Ενκιλί), Αζνού (46' Λισίνα), Ράμσακ, Κούσι – Ασάρε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Πρεκατέ, Τανούλης, Κωστούλας (90' Γατόπουλος), Αλαφάκης (90' Χρήστου), Μουζακίτης, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Πνευμονίδης (67' Λιατσικούρας), Παπακανέλλος (78' Δάμα), Χ. Κωστούλας

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ