Συνάντηση Περιφερειάρχη και εκπροσώπων συνταξιούχων στο πλαίσιο Παγκρήτιας κινητοποίησης των συνταξιουχικών οργανώσεων

Petite Perle 300×250

Οι εκπρόσωποι των συνταξιουχικών οργανώσεων της Κρήτης επισκέφθηκαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη στο πλαίσιο Παγκρήτιας διαμαρτυρίας των συνταξιούχων με αιτήματα αιχμής την αύξηση των συντάξεων και την ενίσχυση της δημόσιας υγείας. 

Συγκεκριμένα στη Περιφέρεια παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι από όλη την Κρήτη των πολιτικών συνταξιούχων, του ΟΑΕΕ και του Σωματείου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Περιφέρειας Κρήτης. 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας τους συνταξιούχους αφού ενημερώθηκε για τα αιτήματα τους επεσήμανε, ότι, συμπαρίσταται και ότι η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει έμπρακτα τη δημόσια υγεία στο νησί και ότι θα πρέπει τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας να ενισχυθούν με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.  Παράλληλα ο Περιφερειάρχης, σε σχέση με τις συντάξεις ανέφερε, ότι, θα πρέπει να βελτιωθούν προκειμένου οι συνταξιούχοι να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους. 

Εκ μέρους όλων των παραβρισκόμενων συνταξιούχων, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων ν. Ηρακλείου Μανόλης Αχλαδιανάκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την υποδοχή και την συμπαράσταση στα αιτήματα τους.     

Επίσης παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι των παρακάτω συνταξιουχικών οργανώσεων: Γιάννης Ψυχαράκης από τον σύλλογο πολιτικών συνταξιούχων ν. Ρεθύμνου, ο Γιώργος Νικολουδάκης από το σύνδεσμο πολιτικών συνταξιούχων ν. Χανίων, η Μαρία Τσαγκαράκη από τον σύνδεσμο πολιτικών συνταξιούχων ν. Λασιθίου, ο Μανόλης Ανδρεαδάκης από τον σύνδεσμο συνταξιούχων ΟΑΕΕ ν. Ηρακλείου,  ο Γιάννης Ντιλής από την ένωση συνταξιούχων ΟΑΕΕ ν. Χανίων και ο Νίκος Ουρανός από  το σωματείο αποστράτων σωμάτων ασφαλείας Περιφέρειας Κρήτης. 

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ