Ο Μιχάλης Καραμαλάκης στο 3ο Forum ΣΠΑΥ 2024

Petite Perle 300×250
Στις φυσικές καταστροφές και στις συνέπειες που έχουν στη ζωή των ανθρώπων, στις υποδομές, στο περιβάλλον αλλά και στην οικονομία, αναφέρθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο η πόλη μας»

Στο 3ο FORUM ΣΠΑΥ 2024, που αποτελεί θεσμό για τα δεδομένα της Πολιτικής Προστασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, παραβρέθηκε και τοποθετήθηκε ο Μιχάλης Καραμαλάκης. Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο η πόλη μας», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φυσικές καταστροφές και στις συνέπειες που έχουν στη ζωή των ανθρώπων, στις υποδομές, στο περιβάλλον αλλά και στην οικονομία.

Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι κομβικός στην ανάπτυξη ενός ενιαίου εθνικού μηχανισμού ολιστικής κάθετης διαχείρισης κινδύνων και απειλών, που να καλύπτει τη διαχείριση εκτάκτων αναγκών από τη φάση της πρόληψης έως και τη φάση της αποκατάστασης. Η χρήση των νέων τεχνολογιών και της Τεχνητής Νοημοσύνης βελτιστοποιεί τους μηχανισμούς πρόληψης και τους μηχανισμούς πολιτικής προστασίας εν γένει.

Στο κορυφαίο FORUM για το περιβάλλον, συμμετείχαν 8 Υπουργοί, 80 Δήμαρχοι, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και συνολικά 120 καταξιωμένοι και διακεκριμένοι ομιλητές από όλη την Ελλάδα.

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την συμμετοχή του Μιχάλη Καραμαλάκη στο FORUM που αποτελεί αντικείμενο μελέτης, συζήτησης και πρότυπο για την Πολιτική Προστασία υπό το πρίσμα της Αυτοδιοίκησης.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ