Σε παραμονή τα ισόβια στον 59χρονο παιδοκτόνο στην Θέρισο

Petite Perle 300×250

Ξύπνησαν… μνήμες σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης από την οικογενειακή τραγωδία με πρωταγωνιστή έναν 59χρονο άνδρα από την Αλβανία και τον 27χρονο γιο του, που κατηγορούνται για τον θάνατο του 26χρονου γιου της οικογένειας, ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 59χρονο και διατήρησε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης που του είχε επιβληθεί και πρωτόδικα.

Στον 27χρονο που είχε πρωτόδικα καταδικαστεί σε ισόβια, η ποινή μειώθηκε σε 12χρονια για απλή συνέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο καβγάς που σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ήταν ανάμεσα στον 59χρονο, σήμερα, πατέρα και τον 27χρονο γιο του, που τα έβαλαν με τον 26χρονο, επίσης γιο της οικογένειας. Ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να… ξέφυγαν όταν πάνω στον καβγά ο 59χρονος πατέρας πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον 26χρονο γιο του.

Συχνοί οι καβγάδες μεταξύ τους

Το μοιραίο εκείνο βράδυ των Χριστουγέννων είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Μάλιστα το θύμα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, ενώ οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν συχνοί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτα μάλωσαν έντονα τα δύο αδέλφια. Η λογομαχία μεταξύ των δύο αδελφών δεν άργησε να μετατραπεί σε συμπλοκή. Ο κατηγορούμενος αδελφός μπήκε μέσα στο σπίτι με αίματα. Τότε ο πατέρας βγήκε έξω από το σπίτι και άρχισε να κυνηγάει τον 26χρονο με ένα κουζινομάχαιρο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Δύο ημέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

πηγή: www.cretapost.gr

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ