Δήμος Μαλεβιζίου: «Δικαιοσύνη» στα μπετά ζήτησε η αντιπολίτευση και οι πρόεδροι των κοινοτήτων

Petite Perle 300×250

Οτι και να γράφει το πρόγραμμα του Τεχνικού Προγράμματος μια  είναι η αγωνία των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων… η αγροτική οδοποιία!

Της Κορίνας Καφετζοπούλου

Θέση στο θέμα πήρε ξανά και η αντιπολίτευση με το Δήμητρη Πιτσικάκη να ζητά η παράταξη να έχει λόγο και να πέσουν σωστά τα μπετά.

Για την προμήθεια των 13.000 κυβικών όλοι έχουν μεγάλες προσδοκίες και εί- ναι ξεκάθαρο ότι αυτή η ποσότητα δεν φτάνει για να καλυφθούν σε πρώτη φάση όλες οι ανάγκες. Αυτό το έχει υπογραμμίσει εξ αρχής ο κ. Σαλούστρος που έχει κάνει λόγο για επανασχεδιασμό κατόπιν συνεννόησης με όλους τους προέδρους. Άποψη που την επανέλαβε στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και όποτε δίνεται η ευκαιρία.

Απαντώντας στον κ. Πιτσικάκη είπε ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός κανένας δια- χωρισμός μεταξύ των προέδρων, όλοι θα έχουν λόγο στον επανασχεδιασμό επί ίσους όρους.

Το θέμα του επανασχεδιασμού στις περιπτώσεις που απαιτείται για να είναι δίκαιη η μοιρασιά έβαλαν και δύο πρόε- δροι Τοπικών Κοινοτήτων, ο Μπάμπης Παντερής από το Φόδελε και ο Κωστής Φαραζάκης από τις Κορφές. Ο τελευταίος έθεσε και ένα ακόμα ζήτημα που απασχολεί τους προέδρους που δεν εί- ναι άλλο από τα σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι μπετονιέρες διότι οι δρόμοι έχουν αποκοπεί από παλαιότερες κακοκαιρίες.

Συμπληρωματικά ο δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας που κατανόησε την αγωνία τόσο της αντιπολίτευσης όσο και των προέδρων είπε, ότι η διεκδίκηση και για νέες χρηματοδοτήσεις δεν πρόκειται να σταματήσει ενώ υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι και από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων (ΠΔΕ).Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν έχει πρόθεση να αδικήσει κανέναν. Σε όλες τις περιοχές δεν απαιτείται μπετόν μπορούν να γίνουν παρεμβάσεις με 3Α ενώ θα ζητηθούν και νέες χρηματοδοτήσεις, συμπλήρωσε.

Συνολικά σε αυτή τη φάση σύμφωνα με τον κ. Σαλούστρο οι πόροι για αγροτική οδοποιία είναι ύψος 3, 7 εκ. ευρώ για να γίνουν παρεμβάσεις σε όλες τις περιοχές του δήμου.

Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

 

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ