Έκλεψε τις εντυπώσεις στην Food Expo 2024 η Cretan Mill της οικογένειας Αλμπαντάκη

Petite Perle 300×250

 

Η κρητική εταιρεία και φέτος όπως και κάθε χρόνο έδωσε το παρών στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών που έλαβε χώρα στο Metropolitan Expo Athens από τις 09 έως και τις 11 Μαρτίου.

Η ομάδα της Cretan Mill της οικογένειας Αλμπαντάκη υποδέχτηκε στο περίπτερό της στο Hall 3 – Stand A12-B11 τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου παρουσιάζοντας με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια, όλα τα καινούρια της προϊόντα ελαιολάδου.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου που οι πύλες της έκθεσης ήταν ανοιχτές, επισκέπτες, προμηθευτές και συνεργάτες μυήθηκαν στα μυστικά του ελαιολάδου δοκιμάζοντας νέα και κλασικά προϊόντα που φέρουν τη σφραγίδα της Cretan Mill .

Για άλλη μια χρονιά η Food Expo αποτέλεσε την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τον κλάδο τροφίμων και ποτών δίνοντας την ευκαιρία στην Cretan Mill της οικογένειας Αλμπαντάκη, πρωτοπόρα εταιρεία στον κλάδοι του ελαιολάδου αφενός να σφραγίσει νέες εμπορικές συμφωνίες κι αφετέρου να επαναβεβαιώσει τις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει με τους ισχυρούς του κλάδου.

Η FOOD EXPO 2024 ξεπέρασε φέτος κάθε προσδοκία. Με 34.931 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης-ανάμεσα τους 3.500 Διεθνείς αγοραστές και 1.000 Hosted Buyers από όλο τον κόσμο, 50.000 ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας τρόφιμα και ποτά. 1.300 εκθέτες και 280 ξένες συμμετοχές, η FOOD EXPO 2024 συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες διοργανώσεις για το F&B industry τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

 

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ