Με Ντίσα πρωταγωνιστή 1-5 ο Εργοτέλης την Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος και έδειξε οτι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και επιβλήθηκε με 1-5 της Δαμάστας που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

Μόλις στο 3ο λεπτό  σε ανάπτυξη της επίθεσης από αριστερά μεταβιβάστηκε η μπάλα στην περιοχή στον Ντίσα που  άνοιξε το σκορ 0-1 για του φιλοξενούμενους με όμορφο τελείωμα.

Άμεση αντίδραση στο 6ο λεπτό από την Δαμάστα με ατομική ενέργεια του Γιάννη Κόκκινου και σουτ ισοφάρισε σε 1-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο 14ο λεπτό φοβερή φάση για την Δαμάστα κεφαλιά του Κατσαρού έδιωξε στην γραμμή ο τερματοφύλακας Χατζηδάκης του Εργοτέλη.

Στο 33ο λεπτό ο Τάγγινης κλέβει την μπάλα  φεύγει στην  αντεπίθεση, τον ανατρέπει ο τερματοφύλακας της Δαμάστας εντός περιοχής, δίνεται πέναλτι που όμως είναι χαμένο για τον Εργοτέλη.

Στο 35ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ κεφαλιά του Ντίσα στην καρδιά της περιοχής και 1-2 για τον Εργοτέλη.

Στο 37' κοντινή κεφαλιά του Κεφαλογιάννη η μπάλα πήγε άουτ .

Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου από σκόρερ έγινε δημιουργός ο Ντίσα ο οποίος έβγαλε την ασίστ στον Τάγγινη που με  όμορφο πλασέ έκανε το 1-3.

Στο 66' ξανά ο Ντίσα με σουτ έγραψε το 1-4 που όμως ακυρώθηκε ως οφ σαιντ του επιθετικού του Εργοτέλη.

Στο 85' χατ τρικ για τον Ντίσα με κεφαλιά το 1-4 για τον Εργοτέλη.

Το τελικό 1-5 έγινε με τον νεοεισελθόντα Φθενάκη με πλασέ στο 89' μέσα από την περιοχή.

 

Δαμάστα: Χατζηδάκης, Αποστολάκης(84'Χασουράκης), Διακάκης,Μαυρογιαννάκης,Μηλιαράκης,Φραγκούλης,Κατσαρός,Κόκκινος,Κεφαλογιάννης(54'Ρουμπάκης),Κόκκινος Ανδρέας,Κόκκινος Γ

Εργοτέλης: Μιράσι,Κορνάρος,Μαυροειδής,Μερκουλίδης,Πλατοκούκης,Φαϊτάκης,Παναγιωτάκης,Tάγγινης(73'Φθενάκης),Χότζα,Ψυχαράκης(73'Μιχελουδάκης)),Ντίσα

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ