Η νυχτερινή παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού το βράδυ του Σαββάτου (φωγογραφίες)

Petite Perle 300×250

Καπνογόνα φώτισαν την ατμόσφαιρα, σερπαντίνες, κομφετί σκορπούσαν σε κάθε βήμα των καρναβαλιστών μπροστά και πίσω από τα προστατευτικά σχοινιά, ενώ οι σφυρίχτρες δεν σταμάτησαν να ηχούν! Την παρέλαση άνοιξε η βασίλισσα του Καρναβαλιού Δάφνη Λαζίδου. Την πολύχρωμη πομπή οδηγούσαν ξυλοπόδαροι και καρναβαλιστές με πατίνια rollers! Για πρώτη φορά εφέτος υπήρξαν τρία φωτιζόμενα άρματα!

Το κέφι, στη διάρκεια της παρέλασης, κορυφώθηκε έξω από το δημαρχείο, ως είθισται, όπου ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης από την ειδική εξέδρα που είχε στηθεί καλωσόρισε τα πληρώματα και τον κόσμο που έχει καταφθάσει κατά χιλιάδες στην πόλη. "Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι ανήκει σε όσους δουλεύουν γι' αυτό" επανέλαβε ο κ. Μαρινάκης, τονίζοντας πως αυτό που κάνει ξεχωριστό τον γιορτινό θεσμό, τον μεγαλύτερο σε επίπεδο Κρήτης, είναι "ότι είμαστε όλοι μία παρέα!".

Στην εξέδρα βρίσκονταν και οι παρουσιαστές του Καρναβαλιού Χριστιάννα Σκούρα και Λευτέρης Κουμαντάκης! Οι ομάδες συγκεντρώθηκαν στον κόμβο Θεοτοκοπούλου κι ύστερα ξεχύθηκαν στην κεντρική λεωφόρο και σε όλα τα σοκάκια της πόλης! Το ξεφάντωμα ήταν ασταμάτητο! Το γλέντι συνεχίστηκε στην πλατεία Μικρασιατών με την live συναυλία της Γεωργίας Νταγάκη.

 

 

 

πηγή: goodnet.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ