Τιμητικές βραβεύσεις στο χορό του ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Μια σπουδαία κρητική βραδιά διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ, όπου  τίμησε ανθρώπους που έχουν προσφέρει διαχρονικά τα μέγιστα στο σωματείο, ενώ με πρωτοβουλία του προέδρου Δευκαλίων Στειακάκη είχαν προσκαλεστεί όλα τα σωματεία της Α1 της ΕΠΣΗ.

Κλίμα ευφορίας επικρατούσε στον ΠΑΟΚ καθώς μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Ρωμανό ακολούθησε η σπουδαία κρητική βραδιά με τον μοναδικό Αντώνη Μαρτσάκη να χαρίζει αξέχαστες στιγμές σε όσους έδωσαν το παρών στο κέντρο «Γαλήνη» στον Κρουσώνα.
Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κώστας Φασουλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Παρασύρης, Μανώλης Βίστης, Γρηγόρης Φασουλάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Λιαδάκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου.
Την παρουσίαση της βραδιάς επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος με καταγωγή από τον Κρουσώνα Μανώλης Βαρδαλαχάκης.

Τον παλιό πρόεδρο του σωματείου, Γιάννη Πρικάκη τίμησε ο νυν πρόεδρος, Δευκαλίων Στειακάκης.
Μάλιστα ο Γιάννης Πρικάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος τονίζοντας πως: «Δεν θα πω πολλά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την διοίκηση του ΠΑΟΚ που με βραβεύει απόψε. Η βραδιά είναι συγκινητική. Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη σήμερα και γενικότερα για την καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα
Εύχομαι υγεία σε όλους και με αργά και σταθερά η ομάδα να ζήσει στιγμές δόξας όπως στο παρελθόν και ακόμα μεγαλύτερες».

Παράλληλα τιμήθηκε ο Γιάννης Πυργιαννάκης ο οποίος δεν έδωσε το παρών με τον Μύρο Πυργιανάκη να παραλαμβάνει εκ μέρους του την πλακέτα από τον σύμβολο της περιφέρειας Κρήτης, Κώστα Φασουλάκη.

Ο Γιώργος Φασουλάκης που επίσης έχει προσφέρει τα μέγιστα στους «ασπρόμαυρους» βραβεύτηκε, με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα να παραδίδει την πλακέτα στον ανιψιό του, Στέλιο Φασουλάκη.

Ένας άνθρωπος που έχει δώσει την ζωή του για την ομάδα, ο επί σειρά ετών φροντιστής, Γιώργος Καλομοίρης βραβεύτηκε για τη μεγάλη προσφορά του από το μέλος της διοίκησης, Κωνσταντίνο Σφήκα.

Οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΗ, ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου, και τα μέλη του ΔΣ, Γιώργος Φανουράκης και Βαγγέλης Πετούσης τίμησαν την ακαδημία των «ασπρόμαυρων» που κάνει μία νέα προσπάθεια το τελευταίο διάστημα.

Φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να τιμηθεί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, με τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών, Κώστας Μπουμάκης. Την βράβευση πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, Μπάμπης Φραγκιαδάκης.

 

Τέλος η διοίκηση και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Δευκαλίων Στειακάκης πρόσφεραν από μία φανέλα σε όλους του χορηγούς, σε μία κίνηση συμβολισμού για τη μεγάλη στήριξη που προσφέρουν στο σωματείο του Κρουσώνα.

Στη συνέχεια δράση ανέλαβε ο Αντώνης Μαρτσάκης με το συγκρότημα του, προσφέροντας μία βραδιά με πολύ κέφι και χορό.

 

 

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ