Κυνήγησαν .. το χρόνο και βρήκαν το θησαυρό- 19 ομάδες και μοναδικές στιγμές στο Λύκειο Γαζίου (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Ένα μεγάλο πάρτι με την συμμετοχή δεκάδων μαθητών οι οποίοι ήταν χωρισμένοι σε  19 ομάδες  που έψαχναν … το θησαυρό διοργανώθηκε την τελευταία μέρα πριν τις Απόκριες στο Λύκειο Γαζίου.

Ήταν η δεύτερη φορά που έγινε η διοργάνωση από το Λύκειο με μαθητές και καθηγητές να ερευνούν, να διασκεδάζουν και τελικά να κερδίσουν όλοι ευχάριστες στιγμές. Το έπαθλο έλαβε η ομάδα ΓΚΕΤΙ που βρήκε πρώτη τον θησαυρό>

Για την διοργάνωση που στέφθηκε με επιτυχία στη σελίδα του σχολείου αναφέρεται:

"Πολύτιμους και ξεχωριστούς θησαυρούς  έκρυβε ο θησαυρός στο ταξίδι του χρόνου για τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας! Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 οργανώθηκε το δεύτερο κυνήγι κρυμένου θησαυρού στο ΓΕΛ Γαζίου, !!! Αμύθητους θησαυρούς κατέκτησαν οι 19 ομάδες, αφού το κέφι, οι γνώσεις, το παιχνίδι, η ομαδικότητα, ο ενθουσιασμός και τα ευτράπελα ήταν τα κέρδη αυτής της διοργάνωσης
Μια διοργάνωση που ξεκίνησε ως ιδέα από μέλη της ομάδας εθελοντών Ο.Μ.Ε.ΓΑ και φυσικά υποστηρίχτηκε και από άλλους συντελεστές – μαθητές/-τριες, όπως και καθηγητές/-τριες.
Στην κεντρική επιτροπή ήταν ο Γιώργος Ντισπυράκης, η Ιουλία Σαμωνάκη και η Κορίνα Κοκκινάκη, που με πολλή όρεξη και αρκετή αγωνία έφεραν σε πέρας τη διοργάνωση με άψογο τρόπο! Στη διοργάνωση βοήθησαν επίσης οι:  Κρύστα Φράρου, Μιχαέλα Νταγιαντά, Φραγκιαδάκης Γιώργος, Μελαμπιώτη Κυριακή και Βαρσαμά Αθανασία. Ευχαριστουμε πολύ  τη νοσηλεύτρια του σχολείου μας Αποστολάκη Ελίζα για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα  "ΓΚΕΤΙ". Το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα ήταν ένα τραπέζι αξίας 150€ στην ταβέρνα "Βαρσαμάς" στα Λινοπεράματα, την οποία ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη δωρεά αυτή. Ευχαριστούμε, επίσης, πολύ τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για τα ξεχωριστά μετάλλια που έφτιαξε για τη νικήτρια ομάδα.
Ευχαριστώντας όλους όσους στήριξαν το 2ο μας κυνήγι, η ευχή είναι να συνεχιστεί και να γίνει θεσμός… Άλλωστε το παιχνίδι είναι ένας δυνατός τρόπος στη διαδικασία της μάθησης!!!"

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ