Διάκριση της Μαλεβιζιώτισας Ιωάννας Κοτσυφού

Petite Perle 300×250

Ένα κορίτσι από το Μαλεβίζι προκρίθηκε τον τελικό του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού "Young Business Talents" μαζί με δύο ακόμα συμμαθητές του. Πρόκειται για την μαθήτρια του Α τάξης του πρότυπου Λυκείου Ηρακλείου, Ιωάννα Κοτσυφού, κόρη του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης Γιάννη Κοτσυφού.

Η Ιωάννα θα αγωνιστεί αύριο ως ομάδα με δύο ακόμα συμμαθητές της με το σχολείο της να αναφέρει:  "Συγχαρητήρια στην Άννα Ασκοξυλάκη, την Ιωάννα Κοτσυφού και τον Μάνο Σφακιωτάκη, μαθητές της Α΄ Τάξης, που, με την ομάδα τους AIM, προκρίθηκαν από την ενιαία περιφέρεια Πελοποννήσου και Κρήτης στον τελικό του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Young Business Talents.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στον Πειραιά, την προσεχή Παρασκευή, 22 Μαρτίου, από τις 10:00 ως τις 18:00.

Το Young Business Talents είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που προσφέρει την απόκτηση εμπειρίας μέσω πρακτικής άσκησης. Πρόκειται για έναν Επιχειρηματικό Προσομοιωτή, στον οποίο οι μαθητές παίρνουν όλα τα είδη πραγματικών αποφάσεων μέσα σε μία επιχείρηση. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!"

Είδα - Άκουσα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ