Δήμος Μαλεβιζίου: Γιατί καταψήφισε η αντιπολίτευση τον προϋπολογισμό του 2024 – Τι ανέφερε ο Δημήτρης Πιτσικάκης

Petite Perle 300×250

Τα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία του δήμου Μαλεβιζίου που είχε ζητήσει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Δημήτρης Πιτσικάκης, ήδη από τον Νοέμβριο του 2023 και δεν του προσκομίστηκαν ήταν ο λόγος σύμφωνα με τον ίδιο που αρνήθηκε να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του 2024.
Η παράταξη της αντιπολίτευσης που ήδη έχει ψηφίσει το Τεχνικό Πρόγραμμα που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του προϋπολογισμού, υπενθύμισε άλλωστε ο κ. Πιτσικάκης ότι το ψήφισαν,  στον προϋπολογισμό διαφοροποιήθηκε.
Ο επικεφαλής της Συνεργασίας Ευθύνης κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του δικαιολόγησε τη στάση της αντιπολίτευσης λέγοντας η μη κατάθεση των στοιχείων είναι η αιτία της μη ψήφισης από την παράταξη. Συμπλήρωσε ότι η στάση αυτή δεν είναι δεδομένη για το 2025. Αν δουν ανοδική πορεία στον Δήμο το τρέχον έτος και κινήσεις που θα ικανοποιήσουν την αντιπολίτευση του χρόνου θα δώσει θετική ψήφο.
Αυτή όμως τη χρονιά επιφυλάσσεται . « Έχω είναι ότι είμαι ενωτικός και είμαι και παραγωγικός για τον τόπο μας , θα είμαι δίπλα σου αν δω την αλλαγή το 2025», συμπλήρωσε ο κ. Πιτσικάκης.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ