Απάντηση με ασάφειες από τον Δήμαρχο για την αγορά οικοπέδου για νέο κοιμητήριο στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Εύστοχα έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Μιχάλης Ξυλούρης το ερώτημα προς το Μενέλαο Μποκέα για την ανάγκη να προχωρήσει ο Δήμος Μαλεβιζίου στην εξεύρεση και αγορά οικοπέδου για ανέγερση νέου κοιμητηρίου στο Γάζι.

Στον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε δεν έχει προβλεφθεί κωδικός για αγορά με τον κ. Ξυλούρη να διερωτάται πως η δημοτική αρχή από τη μία κόπτεται ότι θέλει νέο κοιμητήριο και από την άλλη να μην κάνει το αυτονόητο για να δείξει έμπρακτα ότι πραγματικά θέλει να προχωρήσει στην υλοποίηση του.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου απάντησε με ασάφειες, πετώντας στην ουσία τη μπάλα στην …..κερκίδα χωρίς να απαντήσει επί της ουσίας σε ένα θέμα που χρειάζεται να πολιτική βούληση για να προχωρήσει και είναι απαίτηση του συνόλου των πολιτών, αφού το κοιμητήριο του Αγίου Νικολάου έχει προ πολλού κορεσθεί.

Είναι απορίας άξιο ενώ κατά καιρούς βρίσκονται κάποια οικόπεδα στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου που έχουν προταθεί για εξαγορά η δημοτική αρχή του Μενέλαου Μποκέα δε δείχνει τον απαιτούμενο ζήλο να προχωρήσει με αποτέλεσμα αυτή η σημαντική εκκρεμότητα να διαιωνίζεται και να μη διαφαίνεται φως στον ορίζοντα,

Ας τολμήσει η πλειοψηφία και σίγουρα οι πολίτες θα το αποτιμήσουν θετικά.

Η στασιμότητα όμως που επιδεικνύει η δημοτική αρχή σε μία σειρά από σημαντικά θέματα που χρήζουν επίλυση, προβληματίζουν τους πολίτες που  ζητούν να αντιμετωπιστούν  πολλά ζητήματα που τους απασχολούν και να μην χαθεί χρόνος  και σε αυτή τη θητεία.

Η μπάλα πλέον είναι στα χέρια του Δημάρχου Μαλεβιζίου, που πρέπει να αποδείξει με έργα και όχι με λόγια ότι είναι αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξαν οι δημότες και κάτοικοι του τόπου να είναι στο πηδάλιο και να ηγείται για τα επόμενα πέντε χρόνια.

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ