Δεν ξέχασε το Σύλλογο Γυναικών Τυλίσου η οικογένεια του Μιχάλη Σμαραγδή-Ευχαριστήριο

Petite Perle 300×250

Σύσσωμος ο Σύλλογος Γυναικών Τυλίσου Δίκτυννα εκφράζει την βαθιά μας θλίψη, στην οικογένεια της πρώην Προέδρου και Επίτιμου μέλους του Συλλόγου Γυναικών Τυλίσου Η ΔΙΚΤΥΝΝΑ. Καλλιόπης Σμαραγδή Βασιλοκωσταντάκη , για τον απρόσμενο θάνατο του αγαπημένου της αδελφού Μιχάλη Αντωνίου Σμαραγδή ,σε ηλικία μόλις 58 ετών, μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο .

Ο Μιχάλης Σμαραγδής , με καταγωγή από Γωνιές και Ροδιά Μαλεβιζίου , εργάστηκε επί σχεδόν τρεις δεκαετίες στο χώρο των μηχανών θαλάσσης, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός καθώς υπήρξε ένας εξαιρετικός επαγγελματίας στον τομέα του άριστος οικογενειάρχης που έχαιρε της εκτίμησης των ανθρώπων στον κοινωνικό του κύκλο .

Δεν το έβαλε κάτω με την ασθένεια του,  καθώς έδωσε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια όλες τις μάχες για την ζωή του, ενώ αποτέλεσε παράδειγμα με τη θέληση και την αποφασιστικότητα που επέδειξε μέχρι το τέλος.

Το Διοικητικό  συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Τυλίσου Δίκτυννα εκφράζει τα θερμά του, συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχαριστεί θερμά, την Καλλιόπη Σμαραγδή Βασιλοκωσταντάκη και τον σύζυγό της Σταύρο Βασιλοκωσταντάκη, για την προσφορά   χρηματικού ποσού για τους σκοπούς του συλλόγου μας, εις μνήμην του εκλιπόντος Μιχάλη Αντωνίου Σμαραγδή .

Για το Διοικητικό συμβούλιο.

Η πρόεδρος Κωνσταντίνα Χαλκιαδάκη Ξενικάκη.

Η Γενική γραμματέας Μαρία Ανδρουλακη

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ