Δυναμική παρουσία του Δήμου Μαλεβιζίου στο 12ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Δυναμική ήταν η παρουσία του Δήμου Μαλεβιζίου στο 12ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής – Super Market στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ, με το δικό του περίπτερο με ντόπια προϊόντα.

Σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου το μεσημέρι έγιναν τα εγκαίνια παρουσία των Υπουργών Λευτέρη Αυγενάκη, Μάξιμου Σενετάκη, των Βουλευτών Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη, Ελένης Βατσινά, Φραγκίσκου Παρασύρη, του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, των Δημάρχων του Νομού Ηρακλείου, πλήθος φορέων και επαγγελματιών.

Στο περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γρηγόρη Φασουλάκη, Φάνη Κοκκινάκη και τον πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Γρηγόρη Περυσινάκη.

Ο κ. Μποκέας υποδέχτηκε τους υψηλούς προσκεκλημένους και συνομίλησε με τα στελέχη του Δήμου δίνοντας τους συγχαρητήρια για την άψογη παρουσία και την προετοιμασία για τη σημερινή εκδήλωση.

Ξεχωριστή βέβαια η παρουσία στο περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου των δύο πρώτων σε σταυρούς προτίμησης στις πρόσφατες εκλογές Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη, Ελένης Βατσινά και του Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου Γιώργου Φασουλάκη.

 

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ